Wynn, de lieve therapie labrador die artsen en verplegers troost die worstelen met Covid-19 - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Wynn, de lieve therapie labrador die…
Als deze noodsituatie is afgelopen, wil ik niet dat alles weer precies zo wordt als voorheen Een familie verwoest door het Coronavirus: 4 doden en 3 positief nadat ze elkaar tijdens een lunch hebben besmet

Wynn, de lieve therapie labrador die artsen en verplegers troost die worstelen met Covid-19

Door Janine
3.141
Advertisement

De noodsituatie rond het Coronavirus veroorzaakt veel stress bij de zorgmedewerkers die elke dag voorop lopen in het bestrijden en beperken van de verspreiding van de Covid-19-infectie, waarbij de ernstigste patiënten op de best mogelijke manier worden behandeld. Uitputtende diensten die leiden tot fysieke en psychologische instortingen die helemaal niet ongewoon zijn. Maar dit is waar therapiehonden voor zijn, en er is er een die in deze pandemische dagen wat rust en kalmte brengt in de harten van een aantal verplegers en artsen.

via: CNN

De therapiehond heet Wynn en is een labrador van iets meer dan een jaar oud die artsen en verplegers van het Rose Medical Center in Denver, in de Verenigde Staten, steun en tederheid brengt. De therapiehond is in feite op de afdeling aangekomen om al die zorgmedewerkers te steunen die elke minuut van de dag met een ongekende noodsituatie worden geconfronteerd. De lieve Labrador is getraind door Susan Ryan, een spoedarts die tegenwoordig op de afdeling is om de meest kwetsbare patiënten te helpen: "Ik ging even op de grond zitten en dacht: mag ik even een minuutje met haar doorbrengen? [. ..] Het zien van bepaalde dingen heeft een grote impact op je. Even met een hond zitten en hem aaien, maakt je weer wat rustiger”, zegt Ryan.

Op de afdeling sinds hij nog maar 8 weken oud was, werkt Wynn op het kantoor van de maatschappelijk werkers, en je kunt hem bezoeken om een ​​korte pauze met hem te nemen, met gedimd licht en meditatieve muziek: Wynn is er voor jou om even uit je drukke leven te komen!

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt