Een vrouw fotografeert een agent terwijl ze schattige selfies maakt met haar politiehond - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw fotografeert een agent terwijl…
8 maart is ontstaan om een brand te herdenken die in 1911 146 arbeiders in een fabriek in New York doodde Aan alle vaders die hun kinderen met liefde hebben opgevoed, zelfs als ze niet hun kinderen waren: hartelijk bedankt

Een vrouw fotografeert een agent terwijl ze schattige selfies maakt met haar politiehond

Door Janine
2.389
Advertisement

Andre Cloyd heeft een baan met een grote verantwoordelijkheid, en ook behoorlijk serieus. We zouden de activiteit van alle agenten die dagelijks op luchthavens patrouilleren niet anders kunnen definiëren. Cloyd is een van hen, en elke dag besteedt hij aandacht aan de veiligheid van de luchthaven Love Field in Dallas, in Texas.

Hij is niet alleen op de werkplek. Samen met hem, trouw als geen ander, is er Zigi, een prachtige Duitse herder die voor Andre veel meer is dan een "vierbenige collega": hij is een echte vriend. Dit wordt perfect aangetoond door de gebeurtenis waarin het stel de hoofdrol speelde, het zoveelste prachtige voorbeeld van hoe diep de band die mensen met honden verenigt, kan zijn.

via: NBC5

Cloyd woont ver weg van zijn familie en op een ochtend, nadat zijn moeder hem een selfie stuurde die haar op het werk afbeeldde, besloot Andre hetzelfde te doen. Dus, blij dat hij een speciale groet naar zijn moeder kon sturen, begon hij foto's te maken in het gezelschap van Zigi, die voor de gelegenheid bijna leek te poseren. Na elke foto miste de agent nooit een kans om de selfie aan de hond te laten zien.

Het hele tafereel werd opgemerkt door Gina Anzaldua, een vrouw die zich op het vliegveld bevond, niet ver van de politieagent. De tederheid van wat Andre aan het doen was, was zo groot dat Gina op haar beurt besloot om de gebeurtenis te vereeuwigen en bekend te maken op een Facebook-groep gewijd aan honden. Het bericht werd snel gedeeld door duizenden mensen.

Advertisement

Onbewust werd Cloyd de hoofdrolspeler, samen met zijn trouwe hond, van iets dat veel verder ging dan de eenvoudige foto's die hij voor zijn moeder maakte. En hij kon niet gelukkiger zijn. Geïnterviewd over het gebeurde, legde de agent uit dat zowel Zigi als zijn andere geleidehond, Bentley, nu een beetje als zijn familie zijn geworden: veel, veel meer dan alleen collega's.

Als grote dierenliefhebber, blijft Andre zijn werk voor de openbare veiligheid verrichten in de wetenschap dat hij altijd kan rekenen op gewoonweg fantastische dieren, die weten hoe hij hem op een unieke manier moet begeleiden en ondersteunen, zoals alleen een hond kan.

Tags: DierenHondenSchattig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt