Een eigenaar van een restaurantketen ziet af van zijn salaris gedurende 1 jaar om al zijn werknemers te betalen

Janine image
door Janine

03 April 2020

Een eigenaar van een restaurantketen ziet af van zijn salaris gedurende 1 jaar om al zijn werknemers te betalen
Advertisement

Geen salaris of bonus dit jaar voor de CEO van de Amerikaanse restaurants Texas Roadhouse: met de Coronavirus-epidemie, niet alleen in Europa maar ook in de Verenigde Staten, heeft de president van de bekende restaurantketen besloten om een lans te breken in het voordeel van haar werknemers. In feite heeft W. Kent Taylor besloten zijn salaris en al zijn bonussen gedurende 1 jaar te schenken aan de medewerkers van zijn restaurantketen. Een gebaar van solidariteit dat op het juiste moment komt, een tijd waarin veel werknemers zoals die van Texas Roadhouse gedwongen worden thuis te blijven, zonder de mogelijkheid om hun salaris te verdienen.

via Foxnews

Advertisement
Wikipedia

Wikipedia

Bovendien schonk W. Kent Taylor $5 miljoen rechtstreeks van zijn persoonlijke fondsen aan Andy's Outreach, een non-profitorganisatie die wordt beheerd door Texas Roadhouse, dat is opgericht met als doel werknemers te helpen in de moeilijkste tijden.

Advertisement
Reddit

Reddit

Net als veel andere restaurants probeert Texas Roadhouse een service te bieden aan diegenen die zich een beetje moedeloos voelen en graag een goede steak willen eten of gewoon comfort food willen (die categorie voedsel die niet echt gezond is, maar wel heel lekker, zoals patat). Dankzij de thuisbezorgservice kan Texas Roadhouse de huizen van Amerikaanse burgers bereiken, maar ook deze keten van restaurants probeert te begrijpen hoe ze zich moeten gedragen tijdens deze vreemde periode.

Advertisement