Coronavirus: na 51 jaar huwelijk sterven ze 6 minuten na elkaar - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Coronavirus: na 51 jaar huwelijk sterven…
2 jongens drinken vruchtensap in de supermarkt en zetten het terug om Sportscholen zijn volgens experts de ideale plek waar virussen en bacteriën zich kunnen verspreiden

Coronavirus: na 51 jaar huwelijk sterven ze 6 minuten na elkaar

Door Janine
34.173
Advertisement

Stuart en Adrian Baker waren een ouder echtpaar dat barstte van de gezondheid; hij was 74, zij 71, en ze waren 51 jaar heel gelukkig getrouwd. Het echtpaar woonde in Boynton Beach, in Florida, en had nooit kunnen bedenken dat ze op zo'n trieste en geweldaddige manier zouden worden getroffen door de besmetting met het coronavirus. In maart 2020 begon het paar zich onwel te voelen, eerst Stuart, daarna zijn vrouw Adrian, totdat het ergste kwam.

via: CNN

Nadat de behandelend arts hen had geadviseerd om naar het ziekenhuis te gaan als de symptomen aanhielden, ging het echtpaar naar de eerste hulp, waar hen werd verteld om zichzelf uit voorzorg te isoleren, voor de dagen die nodig waren om de griepsymptomen te stoppen. De dagen gingen voorbij, het leek beter te gaan met Stuart en Adrian, totdat hij acute ademhalingsproblemen kreeg. In het ziekenhuis werd bij hem de diagnose Covid-19 gesteld.

Adrian daarentegen, waar het aanvankelijk beter mee ging, begon ook astmatische problemen te krijgen, dus een paar dagen na de ziekenhuisopname van haar man kwam ook zij in het ziekenhuis terecht omdat haar toestand verslechterde. Buddy Baker, de zoon van het echtpaar, besloot uiteindelijk samen met familieleden om ze in dezelfde kamer te plaatsen, wachtend tot hun toestand zou verbeteren. Maar op dezelfde dag, ongeveer 6 minuten na elkaar, stierven Stuart en Adrian.

Een absurd lot, voor een vrolijk en gelukkig stel dat 51 jaar samen leefde. Nu zijn ze voor altijd samen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt