Deze schattige teckel brengt een zak met eten tussen zijn tanden naar zijn familie die in quarantaine zit

Janine image
door Janine

07 Mei 2020

Deze schattige teckel brengt een zak met eten tussen zijn tanden naar zijn familie die in quarantaine zit
Advertisement

Alle steden van de wereld bevinden zich in gedwongen quarantaine, de mensen die op straat lopen zijn er nog maar heel weinig; alles doet denken aan een post-apocalyptische film, waarin een zeer gevaarlijk virus de hele mensheid heeft weggevaagd. Natuurlijk, we vechten allemaal tegen een onzichtbaar virus, dat is waar, maar de mensheid is er, en leeft in haar eigen huis. Om deze reden zou het ons allemaal vreemd lijken om een hondje op straat te zien die een zak met eten draagt...

via MSN

Advertisement

Het vreemde tafereel deed zich voor in de Canadese stad Toronto, in Ontario; Jagger Long, de buurvrouw van Jessica Reanne Adario, had op haar stoep voor het huis een eenzame teckel opgemerkt die een zak met eten van Mc Donald's droeg tussen zijn tanden. Was al dat eten voor hem? Of bracht hij het naar iemand?

Advertisement

Uiteindelijk ontdekte Jagger het mysterie: het is waar dat de lieve teckel genaamd Oliver alleen liep, maar zijn baasje Jessica liep een eindje achter de hond: kortom, de teckel zorgde er alleen voor dat het voedsel dat bij Mc Donald's was gekocht veilig thuis zou arriveren!

Dit is de leuke video die door Jagger Long op haar Facebook-profiel is gepubliceerd en die iedereen heeft vertederd en geamuseerd:

A McDonalds delivery from my new neighbour & Uber Eats boy named Oliver on King Street West downtown Toronto. Jessica Reanne you have one harding working doggie there! IMPORTANT: For licensing and usage, contact: licensing@viralhog.com Join Facebook group Karma Tickets - Worldwide Sports & Concerts

Pubblicato da Jagger Long su Domenica 29 marzo 2020

In tijden van gedwongen quarantaine kun je alleen je hond vertrouwen... de teckel Oliver weet er alles van!

Advertisement