x
Deze schattige politiehond blijft slapen,…
Dit verplegers-echtpaar lacht naar elkaar middenin de noodsituatie: deze foto is het symbool van liefde en hoop 7 handige trucs die ons helpen om voedsel zo lang mogelijk vers te houden

Deze schattige politiehond blijft slapen, zelfs tijdens zijn officiële eed

20 April 2020 • Door Janine
1.705
Advertisement

Het leven van een politiehond is zeker niet eenvoudig. Deze trouwe dieren spelen, als altijd aan de kant van de wetshandhaving, een zeer belangrijke rol bij misdaadbestrijding. Brody weet dit heel goed, de prachtige en lieve puppy die door de politie van Bristol op Rhode Island is “geadopteerd”.

Hij kreeg een heel specifieke taak toegewezen: mensen en agenten opbeuren, zoals een therapiehond dat doet. De reden voor deze keuze wordt duidelijk zodra je hem ziet: Brody is gewoonweg schattig, met zijn zachtmoedige karakter en zijn uiterlijk als een knuffeldier. Ook voor hem, net als voor zijn collega viervoeters, is de tijd gekomen om een eed af te leggen en officieel deel uit te maken van het politiekorps. Bij deze gelegenheid voerde hij een van zijn favoriete bezigheden uit: slapen!


Het duurde maar een paar uur voordat de video van de ceremonie met deze prachtige pup het web over ging. We hebben er geen moeite mee om het te geloven, aangezien het hondje de hele tijd rustig op een tafel lag te slapen, met twee agenten achter hem die hem presenteerden als hun therapie assistent.

Zo is Brody nu eenmaal: wanneer hij niet met mensen speelt en hen troost, brengt hij veel tijd door met uitrusten, en zelfs tijdens het slapen ziet hij er schattig uit.

Advertisement

K9 Brody Swearing in Ceremony 4/6/2020

Pubblicato da Bristol, R.I. Police Department su Lunedì 6 aprile 2020

De mensen, volgens wat de politieagenten die voor hem zorgen, zeiden, glimlachen altijd als ze hem zien: deze puppy slaagt er dag in dag uit in om een goed humeur te behouden op de afdeling waartoe hij behoort, zelfs op de moeilijkste momenten.

Hem knuffelen en aaien is echt therapeutisch, en in feite kan de video waarop je hem lekker ziet slapen, terwijl hij wakker en aanwezig had moeten zijn, je alleen maar laten glimlachen. Wij wensen deze lieve en bijzondere politieagent het allerbeste!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt