x
Ze neemt haar hond mee voor een wandeling…
Een bank stortte een miljard dollar op de rekening van een oude vrouw zonder haar medeweten Tante geeft haar neef wat winnende loten en eist dan een deel van de winst: de controverse breekt uit

Ze neemt haar hond mee voor een wandeling en wordt steevast door iedereen aangezien voor een varken

21 Oktober 2021 • Door Janine
2.214
Advertisement

We weten het goed, de buitenkant is niet belangrijk en Devan Seaman weet dat. Nadat ze de kleine Ted had geadopteerd, realiseerde Daven zich al snel dat haar nieuwe hond er heel anders uit zou zien dan alle andere honden. Dit weerhield de jonge Devan er echter niet van, die in Ted een ongelooflijke viervoeter zag met een goede en liefdevolle aard. Na vele avonturen samen hebben de twee zo'n hechte band dat ze onafscheidelijk zijn geworden. Ted vergezelt Devan overal naartoe en vestigt de aandacht op zichzelf juist vanwege zijn alternatieve uiterlijk....


Toen Devan Seaman Ted adopteerde, was de puppy vrijwel haarloos. Na verloop van tijd en naarmate de kleine hond groeide, begon er een beetje vacht op het bovenste deel van het lichaam te verschijnen. Toch had hij niet het uiterlijk van de klassieke hond. Ted is altijd een heel origineel hondje gebleven, met een eigen stijl die hem nog liever en specialer maakt.

"Nadat ik hem van de straat had gered, was ik ervan overtuigd dat Ted tot het Chinese kuifras behoorde. Ongeveer zes jaar later, toen de hond de volwassen grootte had bereikt, realiseerde ik me echter dat hij een abnormale vacht had voor een dergelijk ras. Dus heb ik de DNA-test gedaan om zijn oorsprong te begrijpen", zegt Devan.

Na verschillende testen bleek namelijk dat de kleine hond voornamelijk tot het Chihuahua-ras behoorde, met wat andere rassen zoals de dwergpoedel, de shih tzu en een heel klein percentage van vele andere rassen. Kortom, een bijzondere stamboom die de kleine Ted uniek maakt!

Ted is zo origineel dat hij, al rennend in het park, de aandacht trekt van alle voorbijgangers. "Als mensen Ted voor het eerst zien, weten ze nooit wat ze moeten denken", zegt Devan. "Hij is zo'n vreemd wezen, maar tegelijkertijd ook zo schattig! Mensen die hem tegenkomen lijken altijd zo enthousiast en willen weten van welk ras hij is. Bovendien vallen zijn kleine oogjes altijd bij iedereen op waarmee Ted veel lijkt te communiceren”, besluit de eigenaresse.

Advertisement

Onlangs was het meisje met Ted aan het wandelen toen een man stopte om met hen te praten. Terwijl de man Ted aaide, realiseerde Devan zich onmiddellijk dat de man dacht dat Ted een varkentje was, en zij, geamuseerd, besloot de man niet te corrigeren!

Het is duidelijk dat Devan niet geschokt was door de reactie van de man, want dit is in de loop der jaren een terugkerend iets. “Ted wordt eerlijk gezegd bijna elke dag aangezien voor een varken. Mensen vragen me altijd of het een varken of een kleine buidelrat is. Ik denk dat het haar staartje is dat mensen in verwarring brengt. Als je het van dichtbij bekijkt, ziet het er inderdaad uit als een gekrulde varkensstaart”, concludeert de jonge eigenaresse.

Kortom, of hij nu meer op een hond of een varken lijkt, Ted is perfect zoals hij is. Zijn baasje zou niet trotser op hem kunnen zijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt