x
Elke dag wacht deze hond voor haar huis…
5 kenmerken die een vrouw gelukkiger en aantrekkelijker kunnen maken Een Dobermann redt een klein meisje van de aanval van een giftige slang door haar bij de luier te grijpen

Elke dag wacht deze hond voor haar huis op de ijscowagen om te genieten van een heerlijke pauze

09 Juni 2020 • Door Janine
5.278
Advertisement

Iedereen die het geluk heeft een hond aan zijn zijde te hebben, weet heel goed hoeveel prachtige ervaringen deze dieren ons elke dag kunnen bezorgen. Het is alsof onze trouwe viervoeters ons altijd, zelfs op de meest donkere en kritieke momenten, op weten te vrolijken, op de liefste en meest aangename onverwachte manieren.

Als je het niet gelooft, vraag het dan aan de eigenaren van Mishka, een 3-jarige Alaska-malamute. Wat maakt deze hond zo bijzonder? Simpel: zoals velen van ons mensen kan ook zij de verleiding van een lekker ijsje niet weerstaan, en daarom wacht ze elke dag reikhalzend op het busje dat ze verkoopt. En wanneer de ijscoman voor zijn huis stopt, vindt een uniek tafereel plaats, teder en tegelijkertijd grappig.


We zullen het nooit moe worden om te herhalen hoe schattig onze honden zijn, en Mishka bewijst het perfect. Zodra de zomer eraan komt, wordt een van haar favoriete bezigheden zeker vertegenwoordigd door het busje dat ijs verkoopt. Ja, je hebt het goed: het klassieke busje met de typisch Amerikaanse muziek, dat door de straten en wijken rijdt en kinderen en volwassenen bijeen brengt voor een welverdiende versnapering.

In het specifieke geval van Mishka bevinden we ons niet in de Verenigde Staten, maar in het Verenigd Koninkrijk. Het "muzikale" busje is niet heel anders en wanneer de ijscoman voor het huis van deze hond langskomt, vindt hij haar vaak zittend, opgewonden en kwispelend, klaar om haar ijshoorntje te ontvangen. Mishka eet niet altijd ijs, maar als ze het doet is ze bijzonder gulzig, zoals de video die haar heeft vastgelegd in haar “performance” duidelijk laat zien. Het is een waar genot voor de ijscoman om haar elke middag te ontmoeten en een paar minuten in haar gezelschap door te brengen. Geen twijfel mogelijk: als honden zouden kunnen praten zouden ze op ons lijken!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt