"Besmettelijke rat": vandalen besmeurden de auto van een arts met een hatelijke boodschap - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
"Besmettelijke rat": vandalen besmeurden…
Elke dag naait deze 100-jarige oma honderden maskers om aan mensen in nood te geven Coronavirus: hij klimt elke dag in een boom om wifi te ontvangen en online de lessen van de universiteit te volgen

"Besmettelijke rat": vandalen besmeurden de auto van een arts met een hatelijke boodschap

Door Janine
5.840
Advertisement

Spanje is een van de landen van de Europese Unie die het zwaarst is getroffen door de verschrikkelijke gevolgen van de besmetting met het coronavirus; het aantal positieven en sterfgevallen is zeer hoog voor de Iberische natie, en dit leidt tot een geleidelijke ineenstorting van de gezondheidssystemen van het land, die al eerder werden ervaren door bezuinigingen van de voorgaande regering. Daarom moeten de inspanningen van artsen, verpleegkundigen en medewerkers in de sector worden toegejuicht, maar er zijn mensen die er anders over denken.

Een betreurenswaardig feit vond plaats in Spanje toen een arts uit Barcelona die, toen hij op het punt stond om naar het werk te gaan en alle nodige voorzorgsmaatregelen nam, ontdekte dat zijn auto besmeurd was met een schandalige boodschap. Op de zijkant van zijn auto hebben enkele anonieme criminelen namelijk zwarte spray gebruikt om "besmettelijke rat" te schrijven en hebben ze de autobanden lek gestoken. De arts, een gynaecoloog in Barcelona, was geschokt en ging naar haar appartement om de situatie te melden aan haar man, die thuis met hun twee kinderen van 8 en 10 jaar in eenzame opsluiting zat.

De arts, een gynaecologe voor noodgevallen in de stad Catalonië, onthulde in een interview dat ze het niet voor haar kinderen kon verbergen, aangezien ze verbaasd en doodsbang naar huis was teruggekeerd. Uiteindelijk moest de arts, om aan het werk te gaan, de auto van haar ouders nemen, ook al werden de anonieme vandalen niet geïdentificeerd door de lokale politie.

Een beschamend gebaar naar een gezondheidsmedewerker die, ondanks dat ze niet in nauw contact staat met Covid-19-patiënten, ook in de frontlinie vecht tegen dit onzichtbare monster, ook al lijkt het niet zo. Dat deze haatmisdaden nooit meer plaatsvinden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt