Een vrouw krijgt een ernstig auto-ongeluk en raakt bewusteloos: een zwerfhond weet haar in veiligheid te brengen

Janine image
door Janine

03 Mei 2020

Een vrouw krijgt een ernstig auto-ongeluk en raakt bewusteloos: een zwerfhond weet haar in veiligheid te brengen
Advertisement

In de verhalen die we horen vertellen, lijkt het erop dat dieren echt dingen kunnen waarnemen die wij mensen niet kunnen bevatten. Gevoelens en emoties die soms zelfs iemands leven kunnen redden. Een hond moet echt worden beschouwd als de beste vriend van de mens en Shannon Lorio, een vrouw die letterlijk werd gered door een zwerfhond, weet er alles van. De vrouw had een ernstig auto-ongeluk en zonder de tijdige tussenkomst van een Duitse herder die in de buurt van de gracht waarin ze met haar auto was gevallen rondliep, had ze het waarschijnlijk niet gered.

via Youtube / Carlos Aguilar

Advertisement
Youtube / Carlos Aguilar

Youtube / Carlos Aguilar

Shannon Lorio had net een ruzie met haar man gehad toen ze besloot om een ​​ritje in de auto te maken en haar hoofd leeg te maken. De vrouw had niet voorzien dat haar rit abrupt tot stilstand zou zijn gekomen bij het nemen van een minder bereisde en drukke weg. Helaas verloor Shannon de controle over de auto en raakte van de weg; ze belandde in een greppel, nadat ze door de achterruit van de auto werd geslingerd. Onnodig te zeggen dat het ongeval vrij ernstig was en dat de vrouw de minuten daarna het bewustzijn verloor. Plots voelde ze echter een warme en regelmatige ademhaling bij haar gezicht: een zwerfhond stond naast haar, die, de situatie begrijpend, de vrouw naar de berm begon te slepen.

Door aan haar jas te trekken, slaagde de intelligente Duitse herder erin de vrouw tot bewustzijn te laten komen, die zich aan hem kon vasthouden om op te staan ​​en de eerste auto op de weg te stoppen.

Advertisement
Youtube / Carlos Aguilar

Youtube / Carlos Aguilar

Gelukkig vond Shannon meteen een auto die wilde stoppen; de chauffeur belde onmiddellijk een ambulance en de man van de vrouw. In het ziekenhuis bleek dat Shannon een bloeding in de schedel had en zeker zou zijn overleden als de artsen niet snel hadden ingegrepen. Maar nog belangrijker is dat de vrouw niet op tijd in het ziekenhuis zou zijn geweest als Hero, de Duitse herder, er niet was geweest, die "Hero" werd genoemd (oftewel Held) om zijn heroïsche onderneming te herinneren.

Helaas kon Shannon Hero niet bij haar houden, maar gelukkig werd de dappere hond geadopteerd door een vrijwilliger in het asiel en een hondentrainer. Kortom een verhaal met een gelukkig einde voor iedereen!

Advertisement