"Ik heb zo’n geluk": het ontroerende bericht gevonden door een vrouw op de telefoon van haar man die op 32-jarige leeftijd stierf aan Covid - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
"Ik heb zo’n geluk": het ontroerende…
Door het gebruik van goedkope taarten slaagt een bruidspaar erin om een prachtige bruidstaart te maken voor slechts 50 dollar Hoe je een appelboom uit zaden kunt laten groeien: de stapsgewijze handleiding

"Ik heb zo’n geluk": het ontroerende bericht gevonden door een vrouw op de telefoon van haar man die op 32-jarige leeftijd stierf aan Covid

Door Janine
3.288
Advertisement

Sinds het begin heeft de Covid-19-pandemie het evenwicht van de hele wereld letterlijk uit balans gebracht. Veel mensen zijn ziek geworden of moesten hun dierbaren bijstaan; vele anderen worden geconfronteerd met de beperkende maatregelen en de onmogelijkheid om hun werkzaamheden uit te voeren, wat economische gevolgen met zich meebrengt. Kortom: een zeer moeilijke situatie, zoals we in de moderne tijd nog nooit hadden meegemaakt.

Het is triest om stil te staan bij het feit dat er, achter het aantal overleden of besmette mensen waar we elke dag over lezen, echte mensen zijn, van vlees en bloed, en gevoelens. Jonathan Coelho is een van de mensen die het niet heeft gehaald: het Coronavirus heeft hem op 32-jarige leeftijd weggenomen. Het is niet moeilijk je de pijn voor te stellen van zijn vrouw Katie, die na de dood van haar man, geïsoleerd van de wereld in het ziekenhuis, de woorden kon lezen die door Jonathan waren geschreven, een paar uur voor zijn dood, die bestemd waren voor het gezin.

via: CBS News

Het verblijf van Jonathan in het ziekenhuis duurde 27 dagen. Hoewel de situatie de eerste twee weken onder controle leek te zijn, verslechterde de toestand van de man geleidelijk, totdat hij stierf. Gezien de onmogelijkheid om tijdens zijn laatste levensuren met de buitenwereld te communiceren, besloot de 32-jarige een bericht op zijn telefoon achter te laten voor zijn vrouw en kinderen Braedyn en Penelope, 2 jaar en 4 maanden oud. Ontroerende woorden, die Katie ontdekte toen de medische staf de bezittingen van haar man teruggaf.

Op het meest dramatische moment kon de vrouw hem daarom aan haar zijde voelen in de woorden die hij aan haar opdroeg: een kostbaar geschenk dat ze nooit zal vergeten.

«Ik hou van jullie met heel mijn hart, jongens: ik heb veel geluk, omdat jullie me het mooiste leven hebben gegeven dat ik me ooit had kunnen wensen. Laat Penelope weten dat ze een prinses is en alles in het leven kan hebben. Katie, je bent de mooiste en meest zorgzame persoon die ik ooit heb ontmoet, je bent echt uniek, leef het leven met blijdschap en met dezelfde passie waardoor ik verliefd op je werd».

Het is moeilijk om de emotie bij zo'n bericht te bedwingen, vooral als we kijken naar de dramatische situatie waarin Katie het las. Deze woorden zijn het enige dat overblijft voor Katie en haar kinderen van de mooie persoon die Jonathan was, en we zijn er zeker van dat ze veel mensen zullen doen nadenken over de noodzaak om dicht bij degenen te zijn die lijden op zo'n gecompliceerd moment. We wensen dit gezin een vredig leven, ter nagedachtenis aan een echtgenoot en vader die altijd bij hen zal zijn.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt