William, de opa met één long die het coronavirus versloeg na het verslaan van kanker - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
William, de opa met één long die het…
Het onderhouden van goede communicatie is essentieel als je een langdurige relatie wilt voortzetten 6 handige tips voor een goede samenleving met onze familieleden, ook al vinden we ze misschien niet aardig

William, de opa met één long die het coronavirus versloeg na het verslaan van kanker

Door Janine
1.902
Advertisement

Er zijn mensen die met hun eenvoudige maar betekenisvolle verhalen de kracht hebben om het moreel van iedereen te verhogen. Zelfs op de donkerste momenten. Wat we door het Coronavirus ervaren, is zeker een van de meest trieste en moeilijke tijden waarmee de mensheid werd geconfronteerd. Om deze reden is elk goed nieuws, temidden van zoveel negativiteiten, een echte injectie van hoop.

Het verhaal van William lijkt ons een uitstekende episode om te helpen wat zelfvertrouwen en positiviteit terug te vinden. De reden? Deze 75-jarige man, na tweemaal kanker te hebben overwonnen en slechts één long te hebben overgehouden, slaagde er op wonderbaarlijke wijze in het coronavirus te verslaan.

via: Daily Mail

Het was bekend dat William een heel sterke weerstand had. Zijn grote familie (hij heeft 14 kleinkinderen) wist in het verleden al dat de man elke strijd aankon. Tweemaal kanker overwinnen - eerst in de longen en daarna in de prostaat - is niet gemakkelijk, net zoals het op die leeftijd niet gemakkelijk is om de gevreesde Covid-19 te verslaan, met slechts één functionerende long. Toch deed deze "onoverwinnelijke" Schotse opa het.

Nadat hij was opgenomen in het University Hospital Crosshouse in Ayrshire en vier lange weken had gevochten, waren de artsen en het gezondheidspersoneel blij hem naar huis te kunnen sturen, uiteraard door hem met een lang en warm applaus te begroeten. Net op tijd om zijn verjaardag te vieren, op 29 april.

William Burns leaves Crosshouse Hospital after beating coronavirus

The incredible moment that William Burns - the grandad with one lung - is applauded while leaving Crosshouse Hospital yesterday after beating coronavirus

Pubblicato da Irvine Herald and Kilwinning Chronicle su Giovedì 23 aprile 2020

«Ik had nooit gedacht dat ik het niet zou redden - zei William - ik heb een heel positieve kijk op het leven en ik geloof in de kracht van de geest. Ik heb eerder andere virussen gehad, maar dit was veel erger. Het is een wonder dat ik dit alles heb kunnen overwinnen».

Ontroerende en motiverende woorden, uitgesproken door een man die in zijn leven veel heeft meegemaakt met zijn gezondheid. Nu verdient hij al onze nabijheid en onze complimenten, niet alleen voor zijn overwinning, maar ook vanwege de blijdschap die hij bij veel mensen die in moeilijkheden verkeren heeft opgewekt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt