Nadat een hond 5 pups op de wereld heeft gezet, worden ze achtergelaten in een mand langs de weg - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Nadat een hond 5 pups op de wereld heeft…
Ze respecteert de maatregelen rond sociale afstand tijdens het boodschappen doen niet en spuugt de vrouw met wie ze ruzie heeft Een Golden Retriever onderbreekt de oefeningen van zijn baasje en

Nadat een hond 5 pups op de wereld heeft gezet, worden ze achtergelaten in een mand langs de weg

Door Janine
4.231
Advertisement

Als er één ding is dat nooit zal veranderen in de wereld, hoewel de cycli van de geschiedenis altijd in constante transformatie zijn, is het de boosaardigheid en wreedheid van de mens jegens de zwakkere wezens. Hoe kun je een hond die net 5 pups heeft gekregen in de steek laten en aan de kant van de weg achterlaten? De verborgen camera's van het huis van een vrijwilliger uit een dierenasiel in Maleisië hebben een schokkende scène vastgelegd.

Dit alles gebeurde in de stad Johor in Maleisië, wanneer de camera's van het huis van een vrijwilliger van het Kluang Johor Stray Dog Home een verschrikkelijke scène vastleggen: een man stapt uit zijn auto om een hond op straat achter te laten die onlangs is bevallen, samen met een mand waar de 5 bange pups in zitten. Hoewel de viervoetige moeder de eigenaar met haar poten had gesmeekt haar niet achter te laten, stapte de man in de auto en vertrok.

De vrijwilliger zag het hele tafereel dat door de camera's was vastgelegd, dus besloot hij de kleine hondenmoeder en haar 5 puppy's te redden en ze naar het toevluchtsoord van Johor te brengen waar hij werkte. Door verdere medische tests en analyses uit te voeren, werd later ontdekt dat de viervoetige moeder helaas leed aan een zeldzame vorm van borstkanker.

Een ongunstige diagnose die op een zeer moeilijk moment kwam voor de Maleisische opvangplaats, gezien het ongekende aantal verlaten dieren als gevolg van de wereldwijde pandemie van het Coronavirus; de opvang vraagt in feite om donaties van de bevolking om voedsel en medische zorg te bieden aan al die dieren die er op dit moeilijke moment dringend behoefte aan hebben.

Advertisement

Op dit moment zijn de moeder en haar puppy's nog steeds in de opvang van Johor, onder de liefdevolle zorg van de vrijwilligers; in de hoop echter dat de vorige eigenaar zal worden geïdentificeerd en dat hij zich zal verantwoorden voor zo'n gemene en harteloze daad!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt