Trots, vastberaden en heel genereus: degenen geboren onder het teken Steenbok zijn een ongelezen boek

Janine image
door Janine

15 Mei 2020

Trots, vastberaden en heel genereus: degenen geboren onder het teken Steenbok zijn een ongelezen boek
Advertisement

Degenen geboren onder het teken Steenbok (22 december - 20 januari) hebben allemaal een gemeenschappelijk kenmerk: het zijn extreem hardwerkende mensen, met vaste doelen die moeten worden nagestreefd, met een zeer nauwkeurig idee van de toekomst wat betreft leven en werk dat moet worden bereikt, met veel te realiseren verlangens en dromen. Zeer concrete mensen maar die een tedere en lieve kant verbergen die ze vaak niet laten zien. Dit zijn 7 typische kenmerken van degenen die zijn geboren onder dit werkelijk zeer krachtige sterrenbeeld.

Advertisement
Numerology Sign/Flickr

Numerology Sign/Flickr

  • Ze houden niet van geklets zonder fundament: het heeft geen zin om met degenen die geboren zijn onder het teken van Steenbok te roddelen en zonder de feiten te weten, te kletsen: ze houden niet van negatieve dingen die over andere mensen worden verteld en die niet overeenkomen met de waarheid. Het zijn concrete mensen en liefhebbers van feiten.
  • Ze zijn kwetsbaar maar laten het niet zien: achter dat masker van concreetheid en pragmatisme zijn Steenbokken uiterst gevoelige en kwetsbare mensen; dat ze kil en afstandelijk lijken is gewoon een teken van bescherming tegen de gevaren van buitenaf.
  • Ze weten mensen heel goed te begrijpen: een blik is voldoende voor hen om te weten wie ze voor zich hebben; naast dat ze koppig zijn, zijn ze om deze reden ook erg empathisch.
  • Ze weten ironisch te zijn: ja, Steenbokken kunnen ook heel ironisch zijn met de mensen om hen heen, misschien met een vleugje sarcasme dat niet iedereen waardeert of begrijpt.
Advertisement
Pexels

Pexels

  • Ze denken te veel: ja, het is een van hun "gebreken", maar als we ook sterke punten willen, dan is het dat Steenbokken te veel denken; te vaak fantaseren ze in hun eigen wereld, om mogelijke en denkbare toekomsten te plannen, om de mensen van wie ze het meest houden proberen te begrijpen. Het pragmatisme van dit teken komt ook voort uit hun gedachte...
  • Ze houden heel veel van muziek: ze kunnen er niets aan doen; degenen die onder het teken Steenbok zijn geboren, houden onvoorwaardelijk van muziek in al haar vormen en zouden niet zonder kunnen!
  • Ze weten uitstekend advies te geven: kil en afstandelijk? Dat is absoluut niet waar, degenen die onder het teken Steenbok zijn geboren, weten hoe ze waardevol advies kunnen geven aan de mensen van wie ze houden. Altijd attent, aanwezig, empathisch.

Degenen die onder dit krachtige sterrenbeeld zijn geboren, weten hoe ze geliefd en gerespecteerd moeten worden!

Advertisement