Het gezin gaat een dagje uit en laat de hond in de auto in de zon met een luier: ze zijn aangeklaagd

Janine image
door Janine

17 Mei 2020

Het gezin gaat een dagje uit en laat de hond in de auto in de zon met een luier: ze zijn aangeklaagd
Advertisement

De verwaarlozing van sommige diereneigenaren, waar we heel vaak op het nieuws over horen, laat je echt sprakeloos, vooral omdat je je afvraagt ​​waarom deze mensen ervoor kozen om een ​​hond, een kat of een ander dier te adopteren en het hun leven binnen te laten. Als we een hond adopteren, moeten we ons ervan bewust zijn dat ons gezin vanaf dat moment nog een lid zal hebben, een lid dat net als elk ander levend wezen zorg en aandacht nodig heeft. Een belangrijke boodschap, die deze familie tijdens een reis naar de Sea to Sky Gondola in Canada, niet zo goed moet hebben begrepen, aangezien ze tijdens hun bezoek hun hondje in de auto hebben achtergelaten, met zeer hoge temperaturen.

via Global News

Advertisement
WeLoveAnimals

WeLoveAnimals

Ze waren op excursie geweest en hadden ondanks de hoge temperaturen hun hondje in de auto achtergelaten met een luier om. Gelukkig werden veel voorbijgangers verontrust door de aanblik van het beestje dat probeerde zich te laten horen met alle ramen dicht, en waarschuwden de politie. Toen de wetshandhavers tussenbeide kwamen, zat het hondje al een paar uur in de auto, met een ondraaglijke temperatuur.

Advertisement
WeLoveAnimals

WeLoveAnimals

Gelukkig had het hondje niets ernstigs, ondanks dat de temperatuur in de auto 40°C had bereikt, en de eigenaren kregen slechts een boete van $300; aangezien de hond geen ernstige gevolgen had ondergaan en het had overleefd, was er geen reden om de familie van dierenmishandeling te beschuldigen. In werkelijkheid was het echter wreed om hun hond met een luier in de auto in de auto achter te laten.

Een ontoelaatbaar gedrag, dat de gezondheid van een ander levend wezen in gevaar heeft gebracht: wanneer we een hond adopteren, moeten we er zeker van zijn dat we zijn hele leven lang voor hem zullen zorgen!

Advertisement