Een meisje maakt een speciale plastic gordijn om haar grootouders veilig te kunnen omhelzen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een meisje maakt een speciale plastic…
Een meisje tekent met krijt op straat: de geïrriteerde buurvrouw komt naar buiten met een tuinslang en wist alles uit Frankrijk, de kinderen gaan terug naar school, maar moeten spelen binnen de lijntjes: de foto's doen je hart breken

Een meisje maakt een speciale plastic gordijn om haar grootouders veilig te kunnen omhelzen

Door Janine
2.803
Advertisement

Te midden van een wereldwijde pandemie is het omhelzen, kussen en vooral naderen en aanraken van familieleden en vrienden een gevaarlijk obstakel geworden voor de stille overdracht van het coronavirus; degenen die de grootst mogelijke besmetting lopen, oftewel ouderen, moeten beschermd worden. Simpel gezegd, kleinkinderen kunnen hun grootouders niet knuffelen of kussen omwille van hun gezondheid. Maar een Amerikaans meisje heeft een geniale manier gevonden om het in alle veiligheid te doen!

via: ABC

De naam van het meisje is Paige Okray, ze woont in Riverside, in Californië, en heeft met de hulp van haar moeder een doorzichtig beschermend gordijn gemaakt aan de deur van haar grootouders van moederskant, gezien de wereldwijde pandemie en de beperkende maatregelen van sociale afstand waardoor ze hen niet veilig kon bezoeken.

Met de hulp van moeder Lindsey slaagde Paige er eindelijk in om ze te omhelzen zonder te riskeren!

Zodoende installeerden moeder en dochter een transparante bescherming rond de deur van het huis van de grootouders met handgrepen, zoals je dat in ziekenhuizen ziet; op deze manier was Paige eindelijk in staat om haar grootouders en andere familieleden in alle veiligheid te omhelzen, zonder bang te zijn om hen te besmetten of besmet te raken!

Advertisement

En zonder twijfel waren de ontroerende beelden van moeder Lindsey die de langverwachte knuffelscène tussen kleindochter en grootouders vereeuwigde, een moment van absoluut geluk en blijdschap.

Onmogelijk om geen traan te laten bij het zien van deze prachtige beelden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt