Een jongen werkt het hele weekend hard om zijn geadopteerde hond een perfecte tuin te geven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een jongen werkt het hele weekend hard…
Een wantrouwende kat wordt geadopteerd door een meisje in een rolstoel: er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen hen 5 uitstekende redenen om niet langer de goedkeuring van anderen te zoeken en eigen rechter te spelen

Een jongen werkt het hele weekend hard om zijn geadopteerde hond een perfecte tuin te geven

Door Janine
9.761
Advertisement

Helaas slagen niet alle honden erin om hun angsten en paniek te overwinnen, waardoor ze blindelings een mens kunnen vertrouwen. Bentley, een problematische segugio, heeft de eigenaren altijd wat problemen bezorgd en is maar liefst 5 keer teruggebracht naar het hondenasiel. Toen KaTarra Taylor, een meisje uit Colorado Springs, in Colorado (VS) besefte hoe moeilijk het was om Bentley's agressie te beheersen, trok ze zich niet terug maar nam hem mee naar huis, hoewel ze nauwelijks een klein studio-appartement had. Helaas gedroeg de hond zich niet goed in het huis van haar ouders, maar KaTarra gaf niet op; toen ze met haar vriend naar een ander huis verhuisde, deed deze laatste graag alles om het huis en de binnenplaats gezelliger te maken voor de hond.

KaTarra heeft altijd hard gewerkt om met haar hond Bentley om te gaan, geadopteerd uit een asiel toen hij 4 jaar oud was. Toen ze met haar vriend Nick naar een nieuw huis verhuisde, kon KaTarra niet gelukkiger zijn, maar ze had nog steeds een klein probleempje: het huis had niet eens een beetje tuin om Bentley op zijn gemak te stellen. Nou ja, in eerste instantie dan!

Nick deed meteen zijn uiterste best om zijn geliefde vriendin een plezier te doen en het leven van haar hond te verbeteren. Bentley had nog nooit een binnenplaats of een kleine tuin voor zichzelf gehad, en hij had altijd genoegen moeten nemen met wandelen op het groene gras in de parken als hij met zijn baasje een wandeling maakte.

Advertisement

Nick is niet eens zo gek op Bentley, zijn vriendin zei namelijk: "Hij heeft dit allemaal gedaan voor een hond die hij haat... we hebben echt geluk!"

Nick heeft in werkelijkheid helemaal geen hekel aan Bentley en het enorme werk dat hij in het weekend heeft gedaan, bewijst het.

Nadat Nick een heel stuk beton had verwijderd, plaatste hij kluiten aarde en gras, zodanig, dat hij een kleine grasmat creëerde waar Bentley op kan spelen.

Advertisement

Goed werk!

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt