Deze vrouw stond de hulp vanwege de medische noodsituatie aan de buurman af die deze het hardst nodig had - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze vrouw stond de hulp vanwege de…
Een alleenstaande vader die zonder ouders is opgegroeid adopteert 3 weesjongens: Haar 9 weken oude dochtertje kan al staan:

Deze vrouw stond de hulp vanwege de medische noodsituatie aan de buurman af die deze het hardst nodig had

01 Juni 2020 • Door Janine
1.576
Advertisement

Tijdens de gezondheidsnoodsituatie kregen we de kans om ons hart te verwarmen met positieve verhalen, moed en overwinningen. Natuurlijk zijn er gebeurtenissen geweest van mensen die wreed misbruik maakten van de situatie om persoonlijk voordeel te behalen, maar laten we niet vergeten wie offers heeft gebracht om degenen die in moeilijkheden waren te helpen.

Uit Chili, dat ook werd getroffen door het Covid-19-virus, kwam een bericht dat ons hoop geeft voor de goedheid van de mensen. Een vrouw gaf de hulp op waar ze recht op had, om die te geven aan degenen die het meer nodig hadden dan zij.

Het nieuws komt uit de stad Antofagasta, in Chili, waar een vrouw besloot de doos met levensmiddelen ​​waar ze recht op had niet te ontvangen, maar het af te staan aan degenen die het harder nodig hadden dan zij. De vrouw heet Ruth Torres en ze zwemt niet bepaald in het geld, zoals ze zei: "Ik zal geen miljonair worden, maar ik heb alles wat ik nodig heb om mijn gezin te onderhouden”, vertelde ze.

De vrouw kwam zonder werk te zitten vanwege de lockdown, maar gelukkig slaagt ze erin het huis en het gezin voort te zetten. Andere mensen in Chili waren plotseling arm, zonder zelfs maar geld te hebben om eten te kopen. In het licht hiervan heeft Ruth haar hand op haar hart gelegd en besloten dat de doos met voedsel die de regering tijdens de pandemie aan kwetsbare gezinnen heeft verstrekt, naar degenen zal gaan die het harder nodig hebben.

"Ik sta de doos af en hoewel ik nu niet werk vanwege de quarantaine, mis ik godzijdank niets. Mijn gezin is klein en er zijn mensen die het harder nodig hebben.”

Het lijkt misschien banaal, maar het krijgt in onzekere tijden zoals die veroorzaakt door de pandemie een grote waarde.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt