Deze kunstenares laat kinderen glimlachen door orthopedische helmen om te toveren in schattige gekleurde helmen - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze kunstenares laat kinderen glimlachen…
Een vrouw laat zwerfhonden haar winkel binnenkomen om uit te rusten en af ​​te koelen met water en voedsel Ze zoeken wanhopig naar een envelop met 1000 dollar en ontdekken dan dat hun zoon deze in de versnipperaar heeft gegooid

Deze kunstenares laat kinderen glimlachen door orthopedische helmen om te toveren in schattige gekleurde helmen

02 Juli 2020 • Door Janine
2.026
Advertisement

Zeer jonge kinderen kunnen een aandoening ontwikkelen die positionele plagiocefalie wordt genoemd en die de vorm van het hoofd aan één kant afvlakt. Gelukkig is het in de meeste gevallen een tijdelijke situatie, die wordt opgelost door het dragen van een orthopedische helm. Het kan echter een uitdaging zijn om kleine kinderen een helm op hun hoofd te laten dragen. Een artieste probeert deze kinderen een handje te helpen, die kinderhelmen steeds weer op een andere manier schildert. Hier zijn enkele van haar creaties.

Een kind een orthopedische helm laten dragen, kan zowel moeilijk als verdrietig zijn.

Deze kunstenares uit Washington probeert om ouders en kinderen te laten glimlachen, ook wanneer kinderen zo'n 23 uur per dag een helm dragen.

Advertisement

Paula Strawn schildert al zo'n 12 jaar helmen voor kinderen. Ze bedacht meer dan 2.300 prints om haar kleine klanten te laten glimlachen.

Om het thema van de helm te kiezen luistert ze naar de beschrijving van de ouders, maar laat zich ook inspireren door het kind zelf

Met zulke kleurrijke helmen probeert de artieste ook de vooroordelen van de samenleving te elimineren: mensen staren vaak naar kinderen met plagiocefalie, denkend dat ze een ziekte hebben.

Advertisement

De effectiviteit van deze versierde helmen is duidelijk te zien: zodra een kind het draagt, barsten de ouders in een schaterlach vol liefde uit.

Een gemakkelijke manier om met een lach een moment van opoffering onder ogen te zien dat zowel het kind als de ouder moeten doorstaan.

Wij vinden deze helmen schattig en de verdienste van de artieste is veel meer dan het aanbrengen van wat kleur: ze maakt ouders en kinderen gelukkig!

 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt