Een meisje huilt van vreugde wanneer haar ouders haar favoriete hond adopteren uit de opvang waar ze vrijwilligster is - BekijkDezeVideo.nl
x
Een meisje huilt van vreugde wanneer…
Een oude dove en blinde hond beschermt een 3-jarig meisje dat verdwaald is in het bos door reddingswerkers te helpen haar te vinden Een man redt een in de steek gelaten dove kat: hij stopt niet met het tonen van liefde en dankbaarheid

Een meisje huilt van vreugde wanneer haar ouders haar favoriete hond adopteren uit de opvang waar ze vrijwilligster is

12 Juni 2020 • Door Janine
24.484
Advertisement

Halle Fuqua is een van de vele meisjes die van jongs af aan haar ouders vroeg om een ​​hond te hebben. Maar haar vader en moeder antwoordden altijd dat ze, als ze een hond wilde hebben, haar studie zou moeten afmaken en dat ze haar pas een hond "voor Kerstmis" zouden geven als ze haar college had afgerond. Hallee moest zich daarom overgeven aan het idee om een hond te hebben en begon als vrijwilligster bij een opvangcentrum (Humane Society of Stillwater) waar ze ervaring kon opdoen en gezelschap van honden kon krijgen. Maar haar ouders hielden woord!

Halle hoopte er misschien niet eens meer op - toen ze de voordeur opende en haar vader gehurkt zag zitten terwijl hij een hond vasthield, barstte ze in tranen uit. Die hond was niet zomaar een hond, maar HAAR hond: toen ze zich vrijwillig aanmeldde in het asiel, was Rambo, de chocoladebruine Labrador die nu in de armen van haar vader lag, haar "favoriet". Rambo was van de straat gered en bij de opvang was de ongelooflijke band die met Halle was ontstaan duidelijk.

De ouders van het meisje waren zich terdege bewust van de speciale band die met name tussen hun dochter en deze hond was ontstaan, en ze wisten ook dat Halle niet kon wachten tot ze de universiteit had afgemaakt. Zelfs Kerstmis leek te ver weg om te wachten om die hond te herenigen met zijn “natuurlijke” baasje, dus besloten haar ouders haar alvast een cadeau te geven.

Halle's reactie is echt onbetaalbaar: ze huilt van vreugde terwijl ze haar trouwe viervoeter Rambo omhelst, blij hem weer te zien!

Tags: DierenHondenVerhalen

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement

Dit Moet Je Zien

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt