De neus van deze man meet 8,8 cm: een record waardoor hij in het Guinness Book of Records kwam te staan - BekijkDezeVideo.nl
x
De neus van deze man meet 8,8 cm: een…
Een politieagent redt een meisje van 12 dagen oud van verstikking: een jaar later vragen ze hem om haar peetvader te zijn Deze moeder werkte 12 uur per dag op de vismarkt om haar zoon te laten studeren: hij is nu arts

De neus van deze man meet 8,8 cm: een record waardoor hij in het Guinness Book of Records kwam te staan

20 Juni 2020 • Door Janine
3.646
Advertisement

In het grote boek van het Guinness World Records worden jaarlijks alle wereldrecords verzameld, van menselijke tot natuurlijke, en ook de meest originele worden beloond. Het is een boek dat sinds 1955 is verschenen en dat elk jaar honderden fenomenen verzamelt die in staat zijn om bizarre ondernemingen uit te voeren of, simpelweg, individuen die geboren zijn met een aantal unieke kenmerken. Mehmet Özyürek behoort zeker tot de laatste categorie, aangezien hij officieel wordt geprezen als de man met de langste neus ter wereld!

Met een 8,8 cm lange neus is Mehmet Özyürek officieel de man met de meest imposante neus van allemaal. De man woont in Artvin, in Turkije en heeft dit bizarre record al sinds 2010, toen zijn neus officieel werd gemeten tijdens de “Lo Show dei Record” die werd gehouden in Rome, in Italië, en die elk jaar wordt uitgezonden op televisie.

Hoewel zijn neus momenteel de langste is, is het misschien niet het absolute wereldrecord. Al in 1770, in Engeland, werd de neus van Thomas Wedders, een circusartiest uit die tijd, opgemeten en gerapporteerd: zijn neus was maar liefst 17,5 cm!

Advertisement

Ondanks alles kan Mehmet Özyürek worden beschouwd als de huidige houder van dit bizarre record!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt