Overdag metselaar, 's avonds bezorger: een alleenstaande vader neemt zijn 3-jarige zoon mee naar het werk om samen met hem te zijn - BekijkDezeVideo.nl
x
Overdag metselaar, 's avonds bezorger:…
Een meisje bespreekt haar proefschrift een paar uur na de bevalling en haalt de hoogste cijfers Als een koppel

Overdag metselaar, 's avonds bezorger: een alleenstaande vader neemt zijn 3-jarige zoon mee naar het werk om samen met hem te zijn

16 Juni 2020 • Door Janine
9.948
Advertisement

Werken en alle verplichtingen, beloften en relaties nakomen, sereen leven, is helemaal niet eenvoudig. We weten het allemaal, vaak merken we dat we om de een of andere reden overweldigd worden door het dagelijks leven en te veel taken. Alles is ongetwijfeld verergerd door de pandemie van het Coronavirus, een periode waarin veel mensen hun baan hebben verloren, het moesten opgeven of zich moesten aanpassen aan een nieuwe, schokkende realiteit.

Alle alleenstaande ouders weten dit ook, gevangen tussen het opvoeden van hun kinderen en de concrete noodzaak om aan de uitgaven en verplichtingen te voldoen. Lin, 24, is een van hen, en zijn verhaal, samen met dat van Lele, zijn 3-jarige zoon, is werkelijk ontroerend.

via: Ophama.com
foto: Ophama.com

We zijn in Taiwan, waar Lin een van die banen vervult waar steeds meer jongeren naar op zoek zijn om werk te vinden, waarbij ze vaak te maken krijgen met lage lonen, uitputtende diensten en moeilijke omstandigheden. We hebben het over de koeriersdiensten of bezorgers: 's avonds, van 18.00 uur tot 's avonds laat, bezorgt deze man eten bij de mensen thuis, terwijl hij overdag op een bouwplaats werkt.

De man zorgde voor zijn zoontje nadat hij was gescheiden van zijn vrouw. Om hem niet in de steek te laten en om 's avonds op hem te letten, had Lin geen andere keuze dan hem mee te nemen naar zijn werk. Precies: op zijn scooter rijdend, met helm en veiligheidsmaatregelen, vergezelt Lele zijn vader tijdens de levering van voedsel en het is niet ongebruikelijk dat hij, uitgeput door de constante verplaatsingen, achterop in slaap valt.

foto: Ophama.com

De diensten van Lin duren, in de beste gevallen, tot 14 uur per dag en als hij zijn zoon niet mee zou nemen, zou hij geen tijd hebben om zich aan hem te wijden. Ondanks de risico's die eraan verbonden zijn, is de man ervan overtuigd dat het de moeite waard is, omdat hij er moet zijn voor zijn kleine mannetje. De foto's van vader en zoon die samen op een scooter rijden, met de kleine Lele die vaak in slaap valt, gingen al snel het web rond, wat verdriet, emotie en bezorgdheid bij gebruikers opwekte.

Advertisement
foto: Ophama.com

We hopen echt dat Lin zijn zoon binnenkort niet meer mee naar het werk hoeft te nemen en dat de kleine jongen wat rustiger dagen met zijn vader kan doorbrengen, zonder hem noodzakelijkerwijs te hoeven vergezellen. We wensen deze jonge alleenstaande vader veel geluk!

foto: Ophama.com
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt