Een reeks ongelukkige gebeurtenissen: 16 mensen die erin slaagden thuis echte rampen te veroorzaken - BekijkDezeVideo.nl
x
Een reeks ongelukkige gebeurtenissen:…
Onmogelijk om je emoties tegen te gaan: 16 foto's die het hart bij de eerste blik doen smelten Inrichtingen uit een nachtmerrie: 15 keukens die zijn gerealiseerd zonder een greintje logica

Een reeks ongelukkige gebeurtenissen: 16 mensen die erin slaagden thuis echte rampen te veroorzaken

25 April 2021 • Door Janine
2.033
Advertisement

Het maakt niet uit of je een huis huurt of een hypotheek moet betalen, als het tijd is om je huis te renoveren of wat verbeteringen aan te brengen, probeer je dat altijd zo goed mogelijk te doen. Bij het verhuren zullen we uiteraard moeten oppassen dat we geen muren vernielen of de reeds aanwezige meubels kapot maken, iets waar een modelhuurder aandacht aan besteedt. Als je echter grote veranderingen aan de structuur van het huis of aan sommige objecten wilt aanbrengen om het ontwerp te verbeteren, en je jezelf improviseert als ingenieurs of deskundige ontwerpers met tientallen jaren ervaring, dan kan dat een probleem zijn. Niet iedereen is goed in doe-het-zelven en deze foto's zijn een duidelijke demonstratie! Naast doe-het-zelven moet je dus rekening houden met de momenten van afleiding waarop van alles kan gebeuren - momenten die alleen kunnen worden overtroffen door overdreven momenten van pech!

Vind je het leuk om te improviseren met dit soort klussen in huis? We hopen echt dat je meer succes hebt dan zij:

1. Je glijdt uit onder de douche en komt op het toilet terecht - een echte ramp!

In de badkamer zijn misschien wel de meest verraderlijke gevaren van het hele huis verborgen, dankzij het toilet en de kleine en gladde omgeving. Onder de douche is het altijd aan te raden om een ​​houvast, zoals een handgreep, en een antislipmat te hebben om dergelijke rampen te voorkomen. Kortom, er zijn praktische oplossingen en die zijn niet alleen heel simpel, maar ook heel effectief!

2. “Mijn moeder geloofde dat de grote kast in haar nieuwe huis een goede plek was voor de Rottweiler om te vertoeven terwijl ze niet thuis was”

Een hond, vooral als het een grote hond is, heeft beslist ruimte nodig. Een huis zal altijd een plek zijn waar de hond zich een deel van het gezin zal voelen, maar voordat we er een adopteren, moeten we de realiteit onder ogen zien: hoe vaak zijn we bereid hem mee naar buiten te nemen? Zijn we vaak thuis of niet?

Advertisement

3. "Mijn vrouw is aan het werk, dus ik besloot het hele huis te stofzuigen... jammer dat ik van de trap viel en de stofzuiger kapot ging"

In een relatie help je elkaar altijd bij het schoonmaken van het huis, omdat je je terdege bewust bent van de inspanning van het moeten afstoffen, stofzuigen en schoonmaken van het sanitair. Vaak heb je te weinig tijd en niemand zou ooit wat vrije tijd willen opgeven om te ontspannen.

4. Wanneer je per ongeluk het raam open laat staan, in de winter...

5. "Wat heb ik verkeerd gedaan?"

Advertisement

6. Ik had 6 weken gewacht op dit nieuwe, luxere vervangende toilet... het is eindelijk gearriveerd "

7. "Als je glazen wastafel om 3 uur 's ochtends explodeert..."

Gelukkig was er op dat moment niemand in de badkamer!

Advertisement

8. "Ik stond vannacht op om iets te eten en ik bleef met de koelkastdeur in mijn hand staan!"

9. "Mijn vrouw heeft een vaas met een plant op een plank in de badkamer gezet... we hoorden net een harde knal..."

De badkamer inrichten met planten en stekjes is altijd een goed idee, maar je moet voorzichtig zijn met het soort ruimte dat we gebruiken met de potten vol aarde. Misschien is het beter om voor kleine plantjes te kiezen: als ze vallen, kunnen ze de wc in ieder geval niet kapot maken!

Advertisement

10. “Ik zei tegen mijn vrouw dat ze niet op de gipsplaat moest lopen om de kerstboom te pakken. Later gaf ze toe dat ze niet wist wat een gipsplaat is.”

foto: Reddit /

11. "Zou je dit moderne kunst kunnen noemen?"

De gebruiker die deze foto plaatste, vertelde hoe haar zeer zorgzame echtgenoot de verfblikken naar de kelder had gebracht. Kort daarna gaf hij toe dat hij er teveel tegelijk had gepakt. En te bedenken dat ze dit huis net hadden gekocht!

12. “Ik denk dat mijn bed niet echt een Queen Size is"

We moeten de specificaties van de producten die we kopen altijd zorgvuldig lezen. Dan zouden we beslist voorkomen dat we voor deze onaangename verrassingen komen te staan! Bewaar bij twijfel altijd de bon!

13. "Ik heb net de nieuwe smart TV mee naar huis gebracht..."

14. Het was geen goed idee om een ​​dragende muur te verwijderen...

foto: Reddit / pf3

In deze gevallen is het beter om je niet als architect te improviseren, de rampen die erop zouden kunnen volgen zijn te groot!

15. Het had het “kattenluikje” moeten zijn... maar het bleek een doe-het-zelf-mislukking te zijn!

16. "Ik had tegen mijn vrouw gezegd dat alle deuren dezelfde maat hebben..."

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt