Een weduwe schenkt een nier aan de man die de organen van haar overleden echtgenoot al had gekregen

Janine image
door Janine

03 Juli 2020

Een weduwe schenkt een nier aan de man die de organen van haar overleden echtgenoot al had gekregen
Advertisement

Toen hij het slachtoffer werd van een tragisch ongeval, was Bryan pas 35 jaar oud. De gebeurtenis was voor zijn familie een zeer zware klap, aangezien de man zijn vrouw Terri en zijn zoon Payton achterliet, uiteraard kapot van zo'n vroegtijdig en plotseling verlies.

Speciale mensen zijn echter voorbestemd om “levend” te blijven, zelfs als ze er niet meer zijn: dit was ook het geval voor Bryan, die al voor het ongeluk had besloten dat hij zijn organen zou doneren. Wat er daarna gebeurde, ook dankzij zijn vrouw Terri, is werkelijk ongelooflijk.

via WCAX 3

Advertisement
Terri Herrington/Facebook

Terri Herrington/Facebook

Jeff Granger is een man die veel aan Bryan te danken heeft, ook al heeft hij hem nooit gekend. Zijn gezondheidstoestand maakte het in feite noodzakelijk om een ​​nier- en alvleeskliertransplantatie te ondergaan, en het toeval wilde dat de organen van Bryan precies dat deden. Een maand na de transplantatie schreef de man aan Bryans familie waardoor een relatie startte gebaseerd op de dankbaarheid en herinnering van haar overleden echtgenoot. Granger en zijn familie raakten geleidelijk bevriend met Terri en Payton totdat de twee families elkaar ontmoetten. Op een op zijn zachtst gezegd ontroerend moment, toen de kleine Payton tegen Jeff zei, terwijl hij zijn buik aanraakte: “mijn vader is daar”.

Advertisement
WCAX 3

WCAX 3

Alles ging goed totdat de nieren van Jeff (gedoneerd door Bryan) problemen begonnen te veroorzaken. Toen de man het trieste nieuws aan Terri vertelde, maakte de reactie van de vrouw hem sprakeloos. “Ik heb een nier voor je”, zei ze, en ze bood zichzelf aan als donor en bevestigde haar voorstel zonder enige angst. Uiteindelijk accepteerde Jeff en de transplantatie was gelukkig een succes. Terri heeft van haar kant geen spijt gehad van haar beslissing, meer dan ooit vastbesloten om een ​​deel van zichzelf te geven dat samen met Bryans alvleesklier in het lichaam van haar vriend Jeff zou hebben geleefd.

UFHealth/Youtube

UFHealth/Youtube

Een gebaar, dat van de weduwe, dat niet alleen voorbeeldig is door het altruïsme en de vrijgevigheid, maar waarmee ze ook een nieuwe familie kon stichten, met mensen aan wie ze zoveel gaf en van wie ze net zoveel ontving, door de herinnering aan een bijzondere man te eren.

Advertisement