De oudste Golden Retriever ter wereld is 20 jaar oud: ze is een echte recordhond - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De oudste Golden Retriever ter wereld…
Deze hond gaat elke dag voor het hek staan ​​om een ​​ Een hond kiest zijn favoriete snack en brengt deze naar de kassa om het

De oudste Golden Retriever ter wereld is 20 jaar oud: ze is een echte recordhond

Door Janine
1.313
Advertisement

Onze honden weten ons zoveel te geven zonder er veel voor terug te vragen. De genegenheid, loyaliteit en kameraadschap die ze ons weten te geven, zijn op zijn zachtst gezegd uniek en speciaal, we zouden ze vaak als echte familieleden beschouwen. Als ze ziek worden, als we ze kwijtraken of als ze overlijden, kan het verdriet heel hevig zijn, omdat we ze gewoon zo lang mogelijk bij ons willen houden.

Augie, de lieve Golden Retriever waarover we je gaan vertellen, is hierin een echt fenomeen, aangezien ze de oudste vertegenwoordiger van haar hondenras ter wereld is. Op 24 april 2020 werd ze 20 jaar en haar menselijke vrienden besloten het te vieren door haar een speciale dag te geven, vol genegenheid en aandacht!

August - liefkozend Augie genoemd - in de ogen kijken is gewoon ontroerend. Deze hond, die in Tennessee woont, is erin geslaagd om een ​​echt record te breken, door de gemiddelde levensverwachting van een Golden Retriever te verdubbelen.

Deze honden worden namelijk tussen de 10 en 12 jaar oud: het is vanzelfsprekend dat Augie een bijzondere hond is, met een werkelijk unieke kracht, vasthoudendheid en levenslust. Het nieuws van haar verjaardag werd bekend gemaakt door Goldheart Golden Retriever's Rescue, de organisatie die de hond in het verleden had geholpen een huis en een familie te vinden.

Advertisement

Op haar “speciale dag” zag Augie er tegenover de hele wereld schattig uit: haar foto's en het nieuws van haar twintig jaren gingen in feite het web rond en verzamelden duizenden likes. Wie weet of deze oude dame, met haar aanhankelijke en zachtmoedige karakter, heeft begrepen dat ze een echte beroemdheid is geworden... Ze heeft in ieder geval geen gebrek aan aandacht: ze droeg een sjaal met de woorden "happy birthday" erop en kreeg een smakelijke cake in de vorm van een bot compleet met slingers en spandoeken, allemaal voor haar.

Ondanks dat ze alles een beetje langzamer doet dan voorheen, maakt Augie nog steeds plezier en wandelt ze met haar menselijke vrienden, die heel goed voor haar hebben gezorgd. “We zullen altijd van haar houden”, zeiden ze, en dat geloven we. We wensen deze zeer speciale twintigjarige het allerbeste toe!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt