Hij werd geboren zonder armen en benen en voedde zijn twee dochters op zonder de hulp van zijn vrouw: "Hij is de beste vader ter wereld" - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij werd geboren zonder armen en benen…
De magie van cake design: 15 taarten die zo perfect zijn dat ze een ereplaats in een museum verdienen 16 foto's die precies één moment voor een aangekondigde ramp zijn genomen

Hij werd geboren zonder armen en benen en voedde zijn twee dochters op zonder de hulp van zijn vrouw: "Hij is de beste vader ter wereld"

28 Januari 2021 • Door Janine
54.716
Advertisement

De liefde die een ouder voor zijn kinderen voelt, kan tot grote hoogte reiken, en kan dingen onmogelijk maken; voor een kind zou men de hoogste berg ter wereld beklimmen en het zelfs over doen. De liefde van de vader heeft altijd de relatie in stand gehouden tussen Elida en haar vader Pablo Acuna, een 60-jarige man uit Paraguay die altijd voor zijn twee dochters heeft gezorgd ondanks de afwezigheid van hun moeder en een situatie die niet echt gemakkelijk was…

via: Cronica

Ja, want Pablo heeft vanaf zijn geboorte te kampen met een lichamelijke misvorming waardoor hij de onderste en bovenste ledematen niet meer heeft; Pablo heeft in feite geen benen en armen, en hij beweegt en slaapt gedragen op een speciaal voor hem gemaakte wagen. Een zeer zeldzame lichamelijke aandoening die echter geen enkele weg blokkeerde; hoewel zijn vrouw het gezin meer dan 26 jaar geleden heeft verlaten, heeft Pablo altijd eerst aan de gezondheid en het welzijn van zijn twee dochters gedacht. Om het gezin ondanks zijn misvorming draaiende te houden, zorgde ook de grootmoeder van de meisjes voor hen.

Een van de dochters, Elida Acuna, zei: "Mijn vader is mijn wereld. Hij is mijn vriend, vertrouweling en hij is de beste vader ter wereld. Daarom verliet ik mijn leven in Argentinië en kwam ik bij hem wonen om voor hem te zorgen, omdat mijn grootmoeder het niet meer kan, omdat ze oud is. Hij kan niet alleen bewegen, hij is afhankelijk van een ander om zelfs maar naar de badkamer te gaan, maar hij kan de telefoon opnemen door het nummer te kiezen met zijn neus en op dezelfde manier de afstandsbediening te gebruiken."

Nu de grootmoeder ouder en kwetsbaarder wordt en niet meer voor haar gezin en gehandicapte kind kan zorgen zoals ze ooit deed, wist Elida, de jongste dochter van Pablo, dat het het beste was om alle liefde die haar vader had gegeven, terug te geven, bij hem in te trekken en voor haar vader te zorgen. Elida zei: "Ik heb mijn vader nog nooit verdrietig gezien. Hij is altijd opgewekt en geeft me heel wijs advies, ook al is hij nooit naar school gegaan. Hij is een heel intelligent persoon, ik bewonder hem. Hij is de beste vader in de wereld!"

Gelukkig heeft Pablo ondanks zijn leeftijd nooit een andere ziekte gehad en verkeert hij over het algemeen in goede gezondheid. Nu zijn dochter Elida bij hem is ingetrokken, hoopt de man een droom waar te maken: een eigen huis hebben, aangezien ze altijd al huur hebben betaald en hun eigenaar hen eruit wil zetten. Maar nu het gezin eindelijk herenigd is, is alles mogelijk!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt