Een man deelt zijn truc om een ​​ritssluiting te repareren met een simpele vork

Janine image
door Janine

07 Juli 2020

Een man deelt zijn truc om een ​​ritssluiting te repareren met een simpele vork
Advertisement

Het is een van de kleine grote dagelijkse tegenslagen waarmee iedereen op een bepaald moment mee te maken krijgt. Wie heeft er nog nooit een kapotte ritssluiting in zijn tas, jas, of broek gehad?

We zijn er zeker van dat dit een van de meest voorkomende en irritante ongemakken is die er zijn, een van die dingen die ons op elk moment echt veel ongemak kunnen bezorgen. Hoe kun je dit herstellen? En vooral: hoe sluit je de ritssluiting zo snel mogelijk? Als je denkt dat het een van die dingen is die tijd en geduld vereisen, en dat je misschien gedwongen wordt om die kleding of accessoires weg te gooien, wacht dan even: voordat je definitieve beslissingen neemt, kan de methode die een Twitter-gebruiker deelt, ook iets voor jou zijn.

via Jesse Torres/Twitter

Advertisement
Jesse Torres/Twitter

Jesse Torres/Twitter

Er zijn mensen die op een ironische manier commentaar gaven op de video van deze praktische en dagelijkse "truc", en zelfs zo ver gingen om te zeggen "Ik zou bijna met opzet een ritssluiting kapot maken”... Hoewel dit een beetje overdreven is, geloven we het meteen, omdat dat wat Jesse Torres liet zien om de ritssluiting te repareren, eenvoudig is en alleen het gebruik van een vork vereist.

Je leest het goed: zoals te zien is in de video, steek je gewoon de sluiting in twee tanden van de vork, zodat het stevig vast blijft. Op dit punt zal het inbrengen van de uiteinden van de rits in de twee "rails" veel eenvoudiger zijn dan zonder een vork te gebruiken, en onze ritssluiting zal kunnen worden samengevoegd. Natuurlijk kan het op dat moment opnieuw openen tijdens een later gebruik, maar in de tussentijd kunnen we ervoor zorgen dat onze kleding of tassen gesloten zijn. Om zeker te zijn, volstaat het om iets kleins te naaien of iets aan het einde van de zoom vast te maken.

Advertisement
Jesse Torres/Twitter

Jesse Torres/Twitter

Het is een van die werkelijk ingenieuze vondsten, die helpen om snel een dagelijkse tegenslag op te lossen die vroeg of laat iedereen kan overkomen. Het is echt waar: soms kunnen briljante ideeën ook problemen oplossen die volgens ons onoplosbaar zijn. Heb je ooit geprobeerd een ritssluiting op deze manier te repareren?

Hieronder vind je de link naar de korte video die wordt gedeeld door Jesse Torres:

https://twitter.com/jstorres/status/1186726562105683968?

Jesse Torres/Twitter

Jesse Torres/Twitter

Advertisement