Een vrouw wordt gefilmd terwijl ze een hond in een asiel achterlaat en een foto maakt met haar middelvinger omhoog

Janine image
door Janine

08 Juli 2020

Een vrouw wordt gefilmd terwijl ze een hond in een asiel achterlaat en een foto maakt met haar middelvinger omhoog
Advertisement

Het zien van een achtergelaten hond is altijd een bron van pijn en lijden: of het nu in een schuilplaats wordt achtergelaten of op straat, het doet pijn aan het hart om te weten dat iemand er vanaf wil. In ieder geval is het altijd beter om het dier naar een geschikte schuilplaats te brengen en het niet in de steek te laten op een drukke weg. Wat de beveiligingscamera's 's nachts filmden, bij een hondenopvangcentrum, was nogal bizar en wreed: een niet-geïdentificeerde vrouw liet haar hond achter in de opvang, waarna ze een foto maakte met haar middelvinger omhoog. Het is duidelijk dat de vrouw een diepe wrok voelde jegens die arme hond, maar vooral tegen haar baasje.

via Reddit / thecharliezard

Advertisement
Reddit

Reddit

We kennen de details van de gebeurtenis niet, maar aanvankelijk begonnen veel gebruikers te reageren op de foto, zich voorstellend wat er was gebeurd: het was waarschijnlijk een persoonlijke "wraak" tegenover de eigenaar of eigenares van de arme hond. Gelukkig liep alles goed af voor de hond - hij kreeg niet alleen veel verzoeken tot adoptie, maar zijn eigenaar werd gevonden. Voor zover dit verhaal te begrijpen was, had de eigenaar zijn hond aan zijn zus toevertrouwd omdat hij een paar dagen buiten de stad zou zijn. Het is onduidelijk of de door de camera's gefilmde vrouw de zus van de man was of niet.

Advertisement
Reddit

Reddit

Voor de hond kwam uiteindelijk alles goed. Van dit verhaal zal zeker de herinnering aan het slechte gebaar blijven, dat moeilijk te verteren is.

Advertisement