De oudere klant van een restaurant geeft $50.000 en een auto aan zijn favoriete serveerster - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De oudere klant van een restaurant geeft…
Ze willen de oude hond afmaken omdat ze haar zat zijn: de dierenarts weigert en neemt haar mee naar een opvangcentrum 14 foto's van dieren die zo lief zijn dat je er meteen een goed humeur van krijgt

De oudere klant van een restaurant geeft $50.000 en een auto aan zijn favoriete serveerster

Door Janine
4.288
Advertisement

"De klant is koning”, maar soms heeft hij ook een heel groot hart. De gebeurtenis waar we over vertellen, vertelt hoe kleine gebaren belangrijk zijn voor mensen die elkaar elke dag ontmoeten.

In een restaurant is het een dagelijks komen en gaan van mensen en vaak stellen sommige klanten het geduld van degenen die werken op de proef. Maar een vriendelijk woord of een glimlach als je eigenlijk boos wilt reageren, kan echt een verschil maken.

foto: YouTube

We zijn in Brownsville, in Texas. Walter Swords, bekend als "Buck", is een 89-jarige veteraan uit de Tweede Wereldoorlog. Elke dag zit de man aan dezelfde tafel in een restaurant genaamd Luby. Zijn chagrijnig temperament zorgde ervoor dat hij een slechte reputatie kreeg onder de serveersters. Hem moeten bedienen betekent het zogenaamde "slechte kwartier" doorbrengen. De enige die zijn ongezellige manieren tolereert, is Melinda Salazar.

foto: YouTube

Alleen zij weet hoe ze met hem moet omgaan en reageert kalm en vriendelijk, zelfs tegenover zijn onvermijdelijke klachten. Dit alles zonder ooit de kwaliteit van de service in gevaar te brengen. Buck is al 7 opeenvolgende jaren een vaste gast in het restaurant. In de zomer van 2007 realiseerde Melissa zich dat ze de man al een tijdje niet had gezien. Een paar dagen later hoorde ze dat de oudere man was overleden.

Advertisement
foto: YouTube

Ondanks dat ze niet echt prachtige herinneringen aan hem had, was ze geschokt door het nieuws. Ze was aan die bijzondere oude man gewend geraakt en was op haar eigen manier van hem gaan houden. Vijf maanden later, vlak voor Kerstmis, kwam een man het restaurant binnen die zich als executeur-testamentair kwalificeerde.

foto: YouTube

Tot haar verbazing ontdekte de vrouw dat Walter zijn auto, een 2000 Buick en $50.000 aan contant geld aan haar had nagelaten. Mr. Swords had een slecht humeur en in zijn leven is het hem nooit gelukt om dankbaarheid te tonen voor haar vriendelijkheid. Hij deed het op zijn manier, zonder woorden maar met daden. Dit verhaal laat zien hoe goedheid en hoffelijkheid altijd de juiste weg zijn, en dat het uiteindelijk altijd wordt beloond.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt