Nagels versierd met kleine handen en voeten: de nieuwe bizarre en ietwat verontrustende trend - BekijkDezeVideo.nl
x
Nagels versierd met kleine handen en…
De naaldinrijger: de voorwerpen uit het verleden die onze grootmoeders gebruikten om te leren naaien Een jongen overlijdt nadat hij dagenlang voor de tv heeft gegamed: zijn vader waarschuwt leeftijdsgenoten

Nagels versierd met kleine handen en voeten: de nieuwe bizarre en ietwat verontrustende trend

13 Juli 2020 • Door Janine
3.044
Advertisement

Mode heeft geen regels en grenzen, en als ze die heeft, houdt ze ervan om ze te doorbreken en te overwinnen. Het enige dat nooit verandert, is de wens om te verbazen, te shockeren, en soms ophef te maken. Wat mensen ertoe drijft haar te volgen, is een vreemd en tegenstrijdig instinct.

Tegelijkertijd homologeren en opvallen, maar uiteindelijk is het doel altijd hetzelfde, namelijk opgemerkt worden. We weten niet waar en van wie de laatste "kreet" komt, maar het is wel toepasselijk, in termen van nail art.

Onderschat nooit het expressieve belang van de handen. Behalve gebarentaal, is bekend dat een groot deel van de “non-verbale” communicatie via de handen plaatsvindt. Met een gebaar kun je een zin onderstrepen of een heel concept uitdrukken. Met je handen kun je de aandacht trekken of zelfs fascineren. Vrouwen zijn zich altijd bewust geweest van de kracht van deze "nuttige aanhangsels”.

Het is geen toeval dat vrouwen sinds de oudheid sieraden of handschoenen hebben gebruikt om ze te laten zien of, indien nodig, te verbergen. Op de handen maakte de natuur nagels, een erfenis van de oude beschermingsmiddelen van dieren, zoals hoektanden en klauwen. Tegenwoordig zijn deze elementen ook wapens, maar dan van verleiding. Ze worden behandeld als echte accessoires. Geverfd in allerlei kleuren, met glitter etc. Zoals gezegd, de mode houdt nooit op en stopt daar niet.

Advertisement

Zo ontstond de trend om kleine handen en voeten aan te brengen als originele elementen van de outfit. Eerst lijkt het misschien vreemd, maar zoals bij elke nieuwigheid, moet je er gewoon aan wennen. De vraag is niet of het idee wortel zal schieten, maar hoe lang het zal duren...

Ongeacht je smaak, zullen deze kleine creaties zeker opvallen. Je kunt ze leuk vinden of niet, maar ze zullen zeker verbazen. In feite kun je niet anders dan je verwonderen als je je realiseert dat de minivoetjes en minihandjes ook nagellak en accessoires hebben.

Wie moet er meer worden geanalyseerd? Wie heeft dit bedacht of wie besluit deze te delen en ze te dragen? Zoals altijd, aan jullie het oordeel!

Hieronder staan ​​twee links naar video's die deze vormen van "kunst" op nagels laten zien:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt