Ze hadden hem alleen gelaten tijdens de diploma-uitreiking: zijn leraar besloot het samen met hem te vieren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze hadden hem alleen gelaten tijdens…
Ze lachen hun 2-jarige zoon uit omdat hij met een keukentje speelt: zijn vader zegt 10 signalen die erop kunnen wijzen dat je liefdesrelatie ten einde is

Ze hadden hem alleen gelaten tijdens de diploma-uitreiking: zijn leraar besloot het samen met hem te vieren

Door Janine
3.081
Advertisement

De diploma-uitreiking is een belangrijke gebeurtenis in het leven van een individu. In de Verenigde Staten gaat het ontvangen van dit certificaat gepaard met een zeer suggestief ritueel, dat vaak wordt gezien op film of op tv.

De jongeren dragen de traditionele toga en de afstudeerhoed, worden toegejuicht en geprezen door hun families en klasgenoten. Het is daarom duidelijk hoe belangrijk het is dat alle dierbaren die dag aanwezig zijn.

He is out done at the out pour of support you all are showing. I let him read every comment and post you all posted!!!!...

Pubblicato da Dom M Moore su Venerdì 19 giugno 2020

Na Covid-19 zijn de dingen definitief veranderd vanwege het risico van besmetting door samenkomst. Veel instellingen, die geen afdoende veiligheidsmaatregelen konden garanderen, moesten van dit soort evenementen afzien. De weinige scholen met een geschikte omgeving, met grote open ruimtes, konden een feest geven voor de jongeren. Het probleem ontstaat wanneer er alles is wat je nodig hebt, behalve het onmisbare.

Halverwege juni 2020 was Dominique Moore, een docent aan de Bessemer City High School, getuige en hoofdrolspeler van een trieste episode die gelukkig een goed einde had. Na de ceremonie zag hij een student alleen zitten. Alle anderen waren allang weg, dus kwam hij langs om te vragen of alles in orde was. Zonder op te kijken zei de tiener eenvoudigweg dat niemand van zijn familie was komen opdagen.

Moore was onder de indruk en ontroerd door de diepbedroefde jongen. Iets in hem brak. Hij zou zo'n belangrijke dag niet voorbij hebben laten gaan zonder gevierd te worden. Hij nodigde de jongen uit om bij de Cheesecake Factory te eten, een plaats waar hij van had gehoord.

De twee brachten een aangename dag door, maar Dominique was nog steeds niet tevreden, hij moest meer doen. Hij plaatste het verhaal op Facebook en activeerde een geldinzamelingsactie om de jongen te helpen bij zijn studie. Slechts een paar dagen later had hij al $5.000 opgehaald. Vervolgens vergezelde hij de jongen om een ​​rekening op zijn naam te openen, zodat het geld van pas zou komen voor de universiteit. Velen prezen de man om zijn gebaar. Er zouden veel meer van zulke docenten moeten zijn, en niet alleen in de Verenigde Staten.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt