De kat is zo bang om naar de dierenarts te gaan dat ze altijd samen met zijn opgezette draak de deur uitgaat

Janine image
door Janine

21 Juli 2020

De kat is zo bang om naar de dierenarts te gaan dat ze altijd samen met zijn opgezette draak de deur uitgaat
Advertisement

Toen Samantha Smart hoorde miauwen in haar wijk, wist ze meteen dat het kitten dat ze zou vinden en redden, nergens anders kon zijn dan bij haar thuis. Om deze reden adopteerde de vrouw uit Florida het kitten in moeilijkheden onmiddellijk en noemde haar Ponyo. Om haar verblijf in het nieuwe huis comfortabeler te maken, besloot haar dochtertje Violet om Ponyo een pluchen vriendje genaamd Dragon te geven.

via MSN

Advertisement

Ja, want nu zijn Ponyo en Dragon (een kleine knuffel met de kenmerken van een draakje) praktisch onafscheidelijk geworden, in die zin dat de grappigste scène zich voordeed toen de familie Smart de kat naar de dierenarts bracht voor de sterilisatie. Het was duidelijk dat Ponyo nogal zenuwachtig was, dus nam ze haar "vriend" Dragon mee om haar gezelschap te houden...

Advertisement

Aangekomen bij de dierenkliniek voor de sterilisatie, deed Ponyo niets anders dan zich verstoppen en zichzelf te beschermen achter haar knuffelbeest, ze was zo ontzettend bang!

Voor dit tedere detail werd iedereen in de kliniek Operation Catnip verliefd op de kat Ponyo en haar onafscheidelijke vriendje!

Bij elke stap was de draak van Ponyo bij haar en zodra de kat wakker werd van haar operatie, was haar geliefde draak het eerste waardoor ze zich veel beter voelde!

Dierenarts Melissa Jenkins onthulde: "Terwijl Ponyo wakker werd van de verdoving, miauwde ze en was begrijpelijkerwijs in de war, dus zorgden we ervoor dat haar draak dichtbij was om haar wat troost te bieden." En zo was het, de operatie was succesvol en de kat en haar kleine draak gingen nooit meer uit elkaar.

Vrienden voor altijd?

Advertisement