Een zwerfkitten wordt gered door een vriendelijke vrouw en valt meteen op haar schouders in slaap

Janine image
door Janine

31 Oktober 2020

Een zwerfkitten wordt gered door een vriendelijke vrouw en valt meteen op haar schouders in slaap
Advertisement

Hoewel het probleem van zwerfdieren te lang in alle uithoeken van de wereld endemisch is geweest, zijn er altijd mensen die dol zijn op deze vierpotige engelen en hun uiterste best doen om ze van de straat te redden, ze naar een veilige haven te brengen, ze te verzorgen en ervoor te zorgen dat ze worden geadopteerd. Iets wat Holly Knox Brookhouser, de hoofdrolspeelster in dit verhaal over het redden van een klein zwart katje dat een huis en liefde nodig had, heel goed weet.

via The Dodo

Advertisement
Paws of Oz/Facebook

Paws of Oz/Facebook

Terwijl ze in een winkel boodschappen deed voor de vierde verjaardag van haar zoon Marcelo, scrolde Holly door haar Facebook-tijdlijn toen ze een lokale advertentie zag die wanhopig om een ​​huis vroeg voor een zwart katje dat op zoek was naar onderdak, voedsel en zorg. Holly dacht niet twee keer na, ze nam contact op met de vrijwillige vereniging Paws of Oz en vroeg naar het adres van de plaats waar ze het hulpeloze kitten kon komen ophalen...

Advertisement
Paws of Oz/Facebook

Paws of Oz/Facebook

Holly vond dat het redden van die kat ook een leuke manier was om het niet alleen een kans op een beter leven te geven, maar ook om haar zoon Marcelo op zijn vierde verjaardag te verrassen. Dus zodra moeder en zoon op hun bestemming aankwamen en het zwarte katje pakten, krulde het zich op Holly's schouder en viel in slaap. De kleine Marcelo had al besloten welke naam hij aan de kat zou geven: Appleseed!

Het kostte Appleseed enige tijd om zich te oriënteren en te wennen aan het ritme van zijn nieuwe tijdelijke huis (Holly en Marcelo hadden de kat genomen in afwachting van een familie om hem permanent te adopteren zodra hij wat groter was), maar na een korte tijd is Appleseed een constante aanwezigheid geworden: hij wil altijd kusjes, geaaid worden en hij laat zijn menselijke baasjes nooit alleen!

Paws of Oz/Facebook

Paws of Oz/Facebook

Holly en Marcelo weten dat Appleseed's verblijf helaas niet eeuwig zal duren, op een dag zal de telefoon rinkelen en zal de opvang hen vertellen dat een liefhebbend gezin heeft besloten deze schattige kat definitief te adopteren; maar tot die dag is Appleseed in goede handen, gezond en speels.

Hij kon beslist geen betere pleegouders vinden dan Holly en Marcelo!

Advertisement