Een vrouw ziet haar kat spelen met een kat die identiek is aan hem: ze dacht dat hij zich vermenigvuldigd had

Janine image
door Janine

24 Juli 2020

Een vrouw ziet haar kat spelen met een kat die identiek is aan hem: ze dacht dat hij zich vermenigvuldigd had
Advertisement

Hoe zou iemand reageren als hij op een dag zijn "tweelingbroer” zou ontmoeten? We hebben het niet over een dubbelganger of iemand die op hem lijkt, maar een echte replica. Het antwoord is niet eenvoudig en we hebben het over mensen, dat wil zeggen wezens die in staat zijn zoiets rationeel te verwerken.

Als we het over dieren hebben, is het grappig om te zien hoe ze reageren op hun spiegelbeeld. Maar wat als dat beeld hun tegemoet kwam lopen? Het antwoord vind je in dit artikel.

via The Dodo

Advertisement

Een soortgelijke ervaring had Devi Larsen, de eigenaresse van Loki. Een prachtige kat met een donkergrijze vacht.

Hij is slim en ondeugend. Het is geen toeval dat zijn moeder hem naar de Scandinavische godheid van de misleiding heeft genoemd. Het sociale en lieve gedrag van Loki zouden iedereen die katten onvriendelijk en snobistisch vinden, van gedachten doen veranderen.

Advertisement

Hij houdt van buiten zijn, van de zon genieten en spelen op het gras. Devi is echter niet helemaal gerust als ze weet dat hij alleen buiten is. Daarom maakte ze een tuigje met een lange riem.

Loki heeft genoeg ruimte om te spelen en te liggen, zonder risico's te lopen. Op een dag was zijn baasje thuis aan het telefoneren toen ze buiten herrie hoorde.

Devi Larsen/Facebook

Devi Larsen/Facebook

Toen ze naar buiten liep, moest ze in haar ogen wrijven omdat ze dacht dat ze hallucineerde. Loki vocht met een andere kat, een kat die identiek was aan hem. De vrouw probeerde ze uit elkaar te halen en bracht haar kat mee naar binnen.

Geen van de twee katten heeft zich pijn gedaan. Zij zelf had alleen een paar krasjes. Na deze bijzondere gebeurtenis heeft Devi enkele wijzigingen aangebracht.

Devi Larsen/Facebook

Devi Larsen/Facebook

Ze is namelijk niet langer van plan haar “baby” buiten te laten, met het risico zijn boze tweelingbroer weer tegen te komen.

Ze bouwde een bescherming voor hem om hem veilig te houden, terwijl ze toch zijn vrijheid garandeerde. Wie weet wat de schattige kat zal hebben gedacht. Deze keer lijkt het erop dat iemand een truc heeft uitgehaald met Loki.

Advertisement