Een kat komt na 3 dagen thuis met een bericht om zijn nek: "hij at 3 vissen zonder te betalen" - BekijkDezeVideo.nl
x
Een kat komt na 3 dagen thuis met een…
Een make-upgoochelaar slaagt erin zijn klanten om te toveren in totaal andere mensen Hij onthult de ontrouw van zijn zwangere vrouw op een feestje: ze bedroog hem al drie jaar met een gemeenschappelijke vriend

Een kat komt na 3 dagen thuis met een bericht om zijn nek: "hij at 3 vissen zonder te betalen"

10 November 2020 • Door Janine
14.938
Advertisement

Als je huiskat niet gewend is om binnen de muren van het huis te blijven, zoals het zou horen, is het zeer waarschijnlijk dat het dier in kwestie, hoe aanhankelijk het in je aanwezigheid ook is, vele uren op straat zal rondlopen om wie weet welk kattenkwaad uit te halen. Geen wonder dat de kat na lange tijd terugkomt, misschien met de tekenen van een gevecht tussen katten uit de buurt. Een kat terug zien keren "met schulden" omdat hij een paar dagen gratis heeft gegeten, is echter wat verontrustender. Toch is dit precies wat er gebeurde in de stad Chiang Mai, in Thailand, in het district Chang Phuak: een kat keerde terug naar zijn eigenaar na 3 dagen waarin hij niet meer was komen opdagen, vergezeld van een grappig briefje aan de halsband. Op dat briefje had iemand geschreven dat het dier schulden had vanwege… 3 vissen!

Katten hebben meestal niet al te veel moeite om te krijgen wat ze willen en lijken geen spijt te hebben van hun acties. Deze kat werd op straat gevonden met een handgeschreven briefje aan zijn halsband. Het briefje luidde als volgt: "Je kat bleef maar naar de makreel in mijn viswinkel kijken, dus ik gaf hem er 3". Toen de eigenaar "zijn" kat vond, nam hij meteen een foto van dat hilarische briefje.

Het duurde niet lang voordat de foto viraal ging, wat bij de internetgebruikers tot hilariteit zorgde. Gelukkig voor de eigenaar is de schuld van de kat niet zo hoog - makrelen zijn niet zo duur!

Advertisement

Veel gebruikers prezen de vrouw, de eigenaresse van de viswinkel, omdat ze de kat genoeg eten had gegeven terwijl hij van huis was.

Een werkelijk merkwaardig en buitengewoon verhaal!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt