Kinderen verpletteren een gigantisch glazen kasteel in het museum: de schade is 42 duizend euro - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Kinderen verpletteren een gigantisch…
15 vrouwen die de moed hadden om hun lange haar te knippen en de beste keuze maakten Een hondje rijdt ​​haar vriendje rond door haar speelgoedauto te “besturen”

Kinderen verpletteren een gigantisch glazen kasteel in het museum: de schade is 42 duizend euro

Door Janine
6.878
Advertisement

Herinner je je nog dat je ooit op openbare plaatsen ongeduldige ouders hun kinderen tot de orde horen roepen omdat ze als gekken tussen restauranttafels renden, of in de vertrekken van een museum? Tegenwoordig zien we helaas steeds minder van deze scènes, omdat de ouders de neiging hebben om ze te laten gaan en tegelijkertijd willen ze niet eens dat een vreemde hun kinderen berispt. Het resultaat? Steeds meer onbeleefde kinderen die denken dat ze kunnen doen alsof ze thuis zijn. Een familie heeft de consequenties hiervan duur betaald nadat hun zoon een monumentaal glazen kasteel in het Shanghai Glass Museum had verwoest. Het werk had een waarde van 42 duizend euro!

Het was het grootste kasteel ter wereld gemaakt van geblazen glas en was in 2016 geschonken aan het Shanghai Museum door de kunstenaar Miguel Arribas, die er 500 uur aan had gewerkt om het te maken. Twee kinderen die met hun ouders het museum bezochten, veroorzaakten het vreselijke ongeluk met hun geren: na het raken van de vitrine met het werk werd het kasteel gedeeltelijk verbrijzeld. In totaal had het werk een waarde van 42 duizend euro, aangezien sommige torenspitsen van het kasteel waren gemaakt van 24-karaats goud.

foto: Pexels

De ouders van de kinderen hebben uiteraard de kosten van de reparatie van het werk op zich genomen, ook al is de kunstenaar die het heeft gemaakt momenteel geblokkeerd in zijn land en zal hij vanwege de wereldwijde pandemie niet snel naar China kunnen gaan.

Tags: KinderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt