Een jongen is aanwezig bij de bevalling maar schaamt zich voor zijn partner: "stop met schreeuwen, ik schaam me voor je" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een jongen is aanwezig bij de bevalling…
14 mensen besmet na een Deze 15-jarige jongen zorgt voor zijn bejaarde buren alsof het zijn grootouders zijn

Een jongen is aanwezig bij de bevalling maar schaamt zich voor zijn partner: "stop met schreeuwen, ik schaam me voor je"

Door Janine
15.943
Advertisement

Er zijn situaties waarin, als we niet weten wat de mensen om ons heen voelen, het vaak beter is om te zwijgen, vooral als het mensen zijn die geen makkelijk moment doormaken. De bevalling is er zeker een van, een geweldige ervaring, omdat het het moment markeert waarop een nieuw wezen wordt geboren, maar tegelijkertijd een moment van fysieke pijn die wordt gevoeld door vrouwen die op het punt staan ​​moeder te worden.

En als het gebeurt, is het heel mooi dat partners en echtgenoten getuige zijn van dit natuurlijke fenomeen. Bedenk echter dat als een van hen, juist op het moment dat de vrouw het meest lijdt om te bevallen, haar hard zou bekritiseren en zich zelfs zou schamen voor wat er gebeurt. Als je denkt dat het onmogelijk is, zal je door het lezen van het verhaal dat we je gaan vertellen van gedachten doen veranderen.

Een nieuwe moeder vertelde de onaangename gebeurtenis op Reddit. Zij en haar vriend, beiden in de twintig, zijn ongeveer een jaar samen, maar in plaats van dat de zwangerschap hen dichter bij elkaar zou brengen en hen met vreugde zou vervullen, lijkt het het te hebben verslechterd - tenminste wat de vader betreft. Toen zijn vriendin beviel, was hij natuurlijk de hele tijd aanwezig.

Ze had erg veel pijn. Het ontbrak niet aan schreeuwen en lijden, zoals op dat soort momenten kan gebeuren. De liefde en nabijheid van een geliefde zou echter wat troost kunnen geven en proberen de situatie te verbeteren, al was het maar door aanwezig te zijn. In plaats daarvan vond deze man het gepast om verschillende keren tegen zijn partner dingen te fluisteren als "kun je stoppen met schreeuwen? Ik schaam me voor je”, vergezeld van volledig vulgaire en misplaatste opmerkingen over haar en hoe ze zich gedroeg.

Als je op dit punt nogal geschokt bent door wat je hebt gelezen, weet dan dat je niet de enige bent. Het verhaal dat door de vrouw wordt verteld, heeft nogal wat stof doen opwaaien, met veel steunbetuigingen aan de jonge moeder en net zoveel mensen die haar hebben uitgenodigd om haar vriendje zo snel mogelijk te verlaten, of in ieder geval nog eens goed over de relatie met hem na te denken. Een vader die zich zo gedraagt ​​in de verloskamer en helemaal niet begrijpt wat de moeder van zijn kind op dat moment doormaakt, belooft zeker niet veel goeds voor de toekomst...

We kunnen wel zeggen dat deze jongen alles deed en zei wat hij op dat moment niet had moeten doen en zeggen. Je gezicht bedekken uit schaamte is een schandelijk gebaar. De vrouw, woedend, maakte alles bekend en vertelde dat hij de volgende dagen alles ontkende. Kortom: een negatieve houding, zeker verwerpelijk, die geen enkele vader ooit zou mogen hebben in die omstandigheden. Het enige dat overblijft is te wensen dat dit paar de situatie opheldert, in de hoop dat de vader echt begrijpt wat goed en wat fout is.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt