Een zwart katje verovert iedereen met haar grappige snuitje: ze werd helemaal alleen gevonden op een verlaten binnenplaats - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een zwart katje verovert iedereen met…
Man en vrouw vieren hun 60ste huwelijksdag door dezelfde kleding te dragen als de oorspronkelijke bruiloft Een 9-jarig meisje wordt niet uitgenodigd door haar leeftijdsgenoten:

Een zwart katje verovert iedereen met haar grappige snuitje: ze werd helemaal alleen gevonden op een verlaten binnenplaats

Door Janine
4.540
Advertisement

Elke dag, op en naast het internet, lezen we verhalen van mensen die het leven redden van honden en katten die geen huis of familie hebben. De waarheid is dat diezelfde viervoeters tegelijkertijd de gunst teruggeven door het bestaan ​​van hun redders ten goede te veranderen. Dergelijke episodes worden keer op keer herhaald. Zo ontdekken steeds meer individuen de waarde van die onvoorwaardelijke liefde en dankbaarheid die alleen deze wezens kunnen tonen.

via: Love Meow
foto: Instagram

De hoofdrolspeler van het verhaal is een kitten genaamd Aela. In Californië vond een vrouw haar op een binnenplaats toen ze nog maar een paar dagen oud was. Het kitten had zelfs haar ogen nog gesloten.

foto: Instagram
Advertisement
foto: Instagram

De goede vrouw wachtte tot de moederkat kwam opdagen, maar dat gebeurde niet. Daarom nam ze contact op met Wrenn Rescues, een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de redding en hulp van dieren.

foto: Instagram

Ashley Kelley, een activiste van de groep, nam de leiding over de operatie. Zodra ze haar zag, realiseerde ze zich meteen dat het kitten een gespleten neus had.

foto: Instagram
foto: Instagram

Het was dus nodig om haar te voeden met een speciale sonde die bij haar zou passen. Aela, zoals ze werd genoemd, besefte dat ze veilig en wel was en deed een lang dutje.

foto: Instagram

Hoe meer de dagen verstreken, hoe meer het katje verbeterde, en gezonder, sterker en levendiger werd. Ze is zo aanhankelijk en lief en beantwoordt alle aandacht met alle tederheid waartoe ze in staat is.

foto: Instagram
foto: Instagram

Een van de details die haar karakteriseren is haar schattige neusje: Aela heeft een betoverende neus die haar speciaal en aantrekkelijk maakt. Ze houdt van spelen, slapen, rondrollen in haar deken en gekamd worden met een tandenborstel. Degene die voor haar heeft gezorgd, heeft ongetwijfeld iets buitengewoons gedaan.

foto: Instagram

Elke keer dat ze haar dank betuigt met spinnen en kusjes, voelen al haar menselijke vrienden zich zo tevreden en gelukkig om getuige te zijn van dat wonder.

Op dit punt vraag je je echt af: wie heeft wie gered?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt