Ze redden het leven van een kitten om het te laten adopteren, maar hij "kiest" ervoor om bij hen te blijven - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze redden het leven van een kitten om…
Deze lieve hond kan niet stoppen met het zeggen van Een gulle kapper geeft een dakloze een nieuwe look: hij huilt van geluk tegenover zijn transformatie

Ze redden het leven van een kitten om het te laten adopteren, maar hij "kiest" ervoor om bij hen te blijven

26 Juli 2020 • Door Janine
7.368
Advertisement

Het “bezitten” van een huisdier is een heel oud gebruik. De laatste tijd hebben mensen zich in dit verband echter een meer volwassen bewustzijn verworven. Vroeger gingen mensen in feite naar de dierenwinkel om er een te kopen, alsof het een voorwerp was. Gelukkig gaan we vandaag naar een opvang en adopteren we een viervoeter die het leven ten goede verandert. Maar wie merkt wie op? Het is nooit toevallig, je kiest en je wordt gekozen. Liefde op het eerste gezicht dus.

via: Love Meow

Begin 2020 arriveerde een nestje kittens van een paar weken in een dierenasiel in Montreal, in Canada. De kleintjes waren op straat gevonden en in zeer slechte staat.

Hun moeder was waarschijnlijk dood, ze moesten 24 uur per dag worden behandeld. Een team van vrijwilligers zorgde voor elk van hen terwijl de kittens vochten om te overleven.

Een van de medewerksters, Jess, bracht de kleinste, Baby Mars genoemd, mee naar huis. Ze hield hem warm en voerde hem elke 2 uur. Eerst wist ze niet of hij het zou halen, maar het "tijgertje” had een groot verlangen om te leven.

Na vele dagen en vele inspanningen begon het kitten eindelijk op te knappen. Jess wachtte tot hij weer op krachten was gekomen, met als doel een familie voor hem te vinden.

Advertisement

De dag arriveerde om hem voor te stellen aan Coralie, een vriendin die van plan was geweest om hem te socialiseren met haar andere katten voordat ze hem voor adoptie zou weggeven. Maar Baby Mars had al een eigen plan in gedachten.

Zodra hij de vrouw ontmoette, “koos” hij haar als zijn nieuwe moeder. Hij volgde haar constant en stond altijd naast haar.

Ondanks dat hij klein was, wist hij gerespecteerd en opgemerkt te worden tussen de andere katten om aandacht te krijgen. Uiteindelijk moest Coralie toegeven aan dat lieve koppie en die ogen met zo'n menselijke uitdrukking.

Het was duidelijk dat het niet meer nodig was iemand te vinden om Baby Mars te adopteren, omdat hij al thuis was.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt