Een man redt een in de steek gelaten dove kat: hij stopt niet met het tonen van liefde en dankbaarheid - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man redt een in de steek gelaten…
Een meisje huilt van vreugde wanneer haar ouders haar favoriete hond adopteren uit de opvang waar ze vrijwilligster is Een alleenstaande vader heeft geen geld om de boodschappen te betalen: een vrouw die achter hem staat biedt aan om de rekening te betalen

Een man redt een in de steek gelaten dove kat: hij stopt niet met het tonen van liefde en dankbaarheid

Door Janine
32.884
Advertisement

Er zijn wezens die de pech hebben om geboren te worden en op te groeien in bijzonder moeilijke contexten, en met problemen die van hun leven een echte dagelijkse uitdaging maken. Hetzelfde gold voor de hoofdrolspeler van het verhaal dat we je nu gaan vertellen, een dier dat, als we het ongelukkig zouden definiëren, een understatement zou zijn, dat jarenlang in totale verlatenheid heeft geleefd, in een situatie die ook wordt gecompliceerd door zijn doofheid.

De liefde en genegenheid die veel vrouwen en mannen aan hun katten geven, waren voor hem iets volkomen onbekends. Twaalf lange jaren woonde hij in een garage, in zeer slechte omstandigheden, totdat twee mensen met een groot hart besloten hem te redden en zich aan hem te wijden.

We zijn in Texas, waar de Kitty Adventure Rescue League and Sanctuary opereert, een organisatie die zich bezighoudt met het helpen en behandelen van de vele verlaten of noodlijdende katten die het risico lopen niet te kunnen overleven. Deze omvatten ook katten met een handicap en pathologieën, zoals doofheid, in het geval van de kat waar we het hier over hebben: dieren die toegewijde en speciale aandacht nodig hebben.

Karyn Poplin en haar man Gerald weten dit heel goed: het paar, dat een fundamentele rol speelt in de Kitty Adventure Rescue, besteedt veel van hun tijd aan het redden van katten in de regio Dallas en Fort Worth. Toen het de beurt was aan het dove katje dat in een garage was achtergelaten, was het echter geen "eenvoudige" reddingszaak.

De kat, korporaal Nobby Nobbs genaamd, werd letterlijk onderdeel van de familie Gerald en Karyn. Vanaf het moment dat de twee hem redden uit de vreselijke situatie waarin hij werd gedwongen, stopte hij geen minuut om zijn waardering en liefde te tonen.

Vanaf dat de drie elkaar voor het eerst ontmoetten, zijn ze onafscheidelijk. Nobby Nobbs aanbidt het echtpaar, dat hem meenam, alsof hij heel goed wist dat die twee menselijke vrienden hem een ​​tweede kans op leven gaven. Nobby zoekt bijna altijd naar hun aandacht en hun genegenheid, valt bij hen op schoot en in hun armen in slaap, zeker van hun bescherming. En het mooie is dat alles gebeurt ondanks zijn doofheid, waardoor de kat vaak met een zeer hoge toon miauwt vanwege het gebrek aan controle over de stemband.

Kortom: wanneer we dit soort verhalen vertellen, realiseren we ons dat er vaak zo veel behoeftige wezens om ons heen zijn, en eigenlijk moet je er gewoon een beetje aandacht aan besteden om een ​​dankbaarheid te ontvangen die voor altijd duurt.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt