De ouders geven de $20.000 voor de bruiloft van hun dochter niet als ze ontdekken dat ze gaat trouwen met een vrouw - BekijkDezeVideo.nl
x
De ouders geven de $20.000 voor de bruiloft…
Een heel dorp bleef 35 dagen in het donker om het leven van een mus en zijn jongen te redden Hij wint 22 miljoen in de loterij en deelt het bedrag met zijn vriend: dat hadden ze elkaar 30 jaar eerder beloofd

De ouders geven de $20.000 voor de bruiloft van hun dochter niet als ze ontdekken dat ze gaat trouwen met een vrouw

06 Augustus 2020 • Door Janine
25.584
Advertisement

De droom van elke ouder is om zijn zoon of dochter gelukkig te zien, misschien met een mooie bruiloft, een eigen gezin en kinderen; maar niet alle wensen van mamma en pappa vallen samen met die van hun kind. Een droom die in duigen viel, die een paar ouders overkwam die veel geld hadden gespaard voor hun dochter, in afwachting om het aan haar toekomstige huwelijk te kunnen besteden. Maar de "koude douche" kwam toen ze erachter kwamen dat hun dochter met haar vriendin zou trouwen.


Feit is dat de moeder van dit meisje, een anonieme vrouw die haar versie van de feiten op Reddit vertelde, zei dat ze, in overleg met haar dochter, het bedrag dat ze aanvankelijk hadden gereserveerd voor de universiteit, zou gebruiken voor haar toekomstige huwelijk. Maar toen kwam de zogenaamde "koude douche":

"Ongeveer 4 jaar geleden verklaarde mijn dochter dat ze biseksueel was en begon ze met een meisje te daten, dit schokte ons enorm omdat we haar nooit als zodanig zagen. [...] Mijn man en ik waren echt geschokt omdat we altijd het idee hadden dat ze een man en een gezin zou hebben, en ons kleinkinderen zou geven. We dachten dat het maar een fase was, maar 4 jaar later zijn ze nog steeds samen en vorige maand zijn ze verloofd."

foto: Air Force

Toen de dochter vroeg of de 20.000 dollar die haar ouders tijdens haar studiejaren hadden gereserveerd, gebruikt kon worden, verzonnen haar moeder en vader een smoes en vertelden ze hun dochter dat ze die zouden gebruiken voor verbouwingen. Een excuus waarvan de dochter niet aarzelde om hen als homofoob te bestempelen en waardoor de twee ouders totaal wanhopig werden. Nu heeft de dochter besloten dat ze geen woord meer tegen hen wil zeggen.

De anonieme moeder schreef: "Ik vind dat ze erg ondankbaar is, maar nu heeft ook mijn andere dochter zich tot ons gewend en zei dat we vreselijke ouders zijn. Ik ben niet homofoob, ik respecteer stellen van hetzelfde geslacht, het is gewoon niet wat ik wilde voor mijn dochter, dat is alles.”

Veel Reddit-gebruikers gaven commentaar op haar verhaal en de meningen waren verdeeld: sommigen verdedigden de keuze van de ouders, anderen wezen in plaats daarvan op de vrouw die inderdaad een homofobe houding had. Welke positie zou jij innemen in zo'n delicate situatie?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt