Na twee jaar relatie ontdekken ze dat ze zussen zouden kunnen zijn

Janine image
door Janine

08 Maart 2023

Na twee jaar relatie ontdekken ze dat ze zussen zouden kunnen zijn
Advertisement

Ieder mens probeert op alle mogelijke manieren zijn wederhelft te vinden, een partner die hem compleet maakt en met wie hij het leven kan delen. De droom van iedereen is tenslotte precies dit en liefde, we weten het goed, is een van de sterkste en mooiste gevoelens ter wereld. Als je het eenmaal hebt gevonden, is het moeilijk om het los te laten en hoop je alleen maar het grootste deel van je tijd met je geliefde door te brengen.

Toch zijn er situaties waarin de werkelijkheid elk moment op zijn kop kan staan ​​en van idyllisch naar uitdagend kan veranderen. De twee vrouwen in het middelpunt van dit verhaal weten er iets van, die besloten hebben om op sociale netwerken het verhaal te delen dat hen als hoofdrolspeelsters heeft gezien en dat hen in een zeer ongemakkelijke situatie heeft gebracht.

via La Vanguardia

Advertisement
mercedesandcarleyfanpage/Instagram

mercedesandcarleyfanpage/Instagram

Carley en Mercedes zijn twee jonge vrouwen die de aandacht van het web hebben getrokken door te praten over de schokkende ontdekking die ze hebben gedaan. Twee jaar lang samen in een bloeiende relatie, kwamen de meisjes er bij toeval achter dat hun respectievelijke moeders een tijdje met dezelfde man omgingen. Dit lijkt misschien onschuldig, behalve dat de twee waarschijnlijk zussen kunnen zijn.

"Moeten we een DNA-test laten uitvoeren?" - vroegen ze in de clip die op internet was geplaatst.

In zeer korte tijd werd het verhaal publiek domein, met een groot aantal weergaven en evenveel reacties. Verschillende mensen waren sprakeloos bij de onthulling en wezen op de gelijkenis tussen de twee vrouwen. "Zonder zelfs maar het verhaal te kennen, dacht ik meteen dat jullie zussen waren" - schrijft een gebruiker. De twijfel, als de test eenmaal is gedaan, zou blijven: uit elkaar gaan of de relatie voortzetten alsof er niets is gebeurd?

Advertisement
mercedesandcarleyfanpage/Instagram

mercedesandcarleyfanpage/Instagram

Als Carley en Mercedes alleen hun hart zouden volgen, zouden ze zeker besluiten om bij elkaar te blijven, maar zou dat juist zijn of zou het incest zijn? Veel gebruikers hebben gesuggereerd dat ze uit elkaar moeten gaan en twee verschillende wegen inslaan, net zoals velen echter hebben beweerd dat ze gemakkelijk samen kunnen blijven.

Toch blijft de twijfel bestaan ​​en de vragen in de hoofden van deze twee geliefden zijn talrijk. Wat vind jij: denk je dat het beter is om uit elkaar te gaan of is het oké om samen verder te gaan?

Advertisement