Ze zijn al 40 jaar buren, maar leren elkaar kennen en worden verliefd via een datingsite

Janine image
door Janine

16 Maart 2023

Ze zijn al 40 jaar buren, maar leren elkaar kennen en worden verliefd via een datingsite
Advertisement

Er wordt wel eens gezegd dat de mooiste dingen lang op zich laten wachten en ze, wanneer we het het minst verwachten, arriveren. Zo is het lot tenslotte: als er wordt besloten dat er iets in ons leven moet gebeuren, zal het vroeg of laat komen, alles wat je nodig hebt is een beetje geduld.

Wat er precies met de twee hoofdrolspelers van het verhaal is gebeurd. Twee buren die nooit in elkaar geïnteresseerd waren, maar die na veel jaren ontdekten dat ze zielsverwanten waren. We vertellen je wat meer over hoe het ging.

via Mirror

Advertisement

Liefde is onvoorspelbaar, net als het leven, en wanneer we het minst geloven dat iets mogelijk is, dan zal het gebeuren. Chris Place, 44 jaar, en Michelle Tooby, 42 jaar, weten dit goed, twee mensen die meer dan 40 jaar naast elkaar hebben geleefd zonder iets van elkaar te weten, tenminste totdat een toeval hen bij elkaar bracht.

De man had zich aangemeld op een datingsite en stond te popelen om nieuwe kennissen te maken toen hij voor de foto van de vrouw stond. Zonder zich zelfs maar voor te stellen dat ze zijn historische buurvrouw was, stuurde hij haar een bericht en de twee begonnen te kletsen, wat een paar weken duurde, waarna ze besloten elkaar persoonlijk te ontmoeten.

Advertisement

Het stel uit Mansfield, Nottinghamshire, is sindsdien niet meer uit elkaar geweest en de relatie is steeds dieper gegroeid. "We zijn elkaar ontelbare keren tegengekomen sinds we daar wonen - zei Chris - maar het was duidelijk niet het lot dat we elkaar ontmoetten toen we jong waren. Het lijkt ongelooflijk, maar we plannen onze toekomst samen, zelfs als ik nog geen aanzoek heb gedaan”.

Michelle van haar kant ondersteunde precies dezelfde versie van haar partner en sprak evenveel verbazing uit over wat er gebeurde: "Geen van beiden was op zoek naar ware liefde, integendeel, we waren ervan overtuigd dat het nooit meer zou komen en in plaats daarvan… Het is alsof onze relatie lang heeft moeten wachten voordat het tot bloei kon komen – vervolgde ze – en het is zelfs nog mooier".

En geef haar eens ongelijk. Zonder het te weten, hadden ze het grootste deel van hun leven zij aan zij doorgebracht, maar geen van beiden had ooit gedacht dat de onbekende die ze af en toe zagen, een onverwachte maar diepe liefde zou blijken te zijn. Heb je ooit een soortgelijke situatie uit de eerste hand meegemaakt en pas na jaren ontdekt dat je altijd de belangrijkste persoon in je leven aan je zijde hebt gehad?

Advertisement