Een kind knipt het haar van zijn zusje: de kapper maakt er een prachtig kapsel van

Janine image
door Janine

20 Augustus 2020

Een kind knipt het haar van zijn zusje: de kapper maakt er een prachtig kapsel van
Advertisement

Als er kleine kinderen in huis zijn, kunnen scherpe voorwerpen, wasmiddelen, brandbare stoffen of aanstekers gevaarlijk worden. Maar vaak nemen dergelijke huiselijke ongevallen gelukkig geen dramatische proporties aan.

Het komt voor dat zulke episodes aanleiding geven tot hilarische omstandigheden, tot kleine problemen die, zelfs als ze door de kleine ondeugden worden vergeten, voor hun ouders gedenkwaardig zullen blijven.

via Jen Bullock/Facebook

Advertisement
Jen Bullock/Facebook

Jen Bullock/Facebook

Breana Naylor woont in de Verenigde Staten, in de staat Ohio, en is de trotse moeder van twee prachtige kinderen: een 3-jarige jongen genaamd Colt en een 2-jarig meisje genaamd Kimber. Op een middag was ze in een andere kamer bezig met de gebruikelijke klusjes; de kinderen daarentegen waren in hun slaapkamer aan het spelen, althans dat dacht ze. Plots realiseerde ze zich dat het wel erg stil was, te stil! Ze ging erheen om het te controleren en vond ze verborgen in een kast achter haar kleren.

Advertisement
Jen Bullock/Facebook

Jen Bullock/Facebook

De oudste had een schaar in zijn hand en knipte het haar van de jongste! Deze laatste zat stil alsof ze het wist en het er absoluut mee eens was. Elke ouder zou tegen zo’n scène van angst zijn gaan gillen. Geschreeuw en verwijten zouden door het huis zijn geklonken, om het risico dat ze hadden gelopen.

Jen Bullock/Facebook

Jen Bullock/Facebook

Breana daarentegen, kijkend naar Kimbers “uitgedunde" hoofd en Colt's onschuldige gedrag, barstte gewoon in lachen uit. De reactie van haar man was anders en hij werd erg boos toen hij het hoorde. Als een goede moeder, die haar eerste instinct respecteerde, nam ze het met veel filosofie op.

Ze nam contact op met haar vriendin Jen, die kapster is, en vroeg of ze bij haar thuis kon komen voor een noodgeval. Een uur later stond de vrouw al aan de deur van huize Naylor. Na de eerste schok en een glimlach ging ze aan de slag om een ​​passend kapsel voor het kleine meisje te knippen.

Jen Bullock/Facebook

Jen Bullock/Facebook

Het resultaat was fantastisch! Kimber's kapsel zag er zo mooi uit dat het precies haar lieve maar ietwat wilde persoonlijkheid weerspiegelde. Breana plaatste de afbeeldingen op Facebook en ontving vele positieve reacties en shares. Ze wilde duidelijk maken dat de kwestie niet alleen eindigde met veel glimlachen en een "schoonheidssessie".

Ze nam de twee kinderen apart en legde kalm uit dat wat ze deden gevaarlijk was en niet meer mocht gebeuren. Gelukkig is alles goed gekomen: zelfs vanuit een negatieve situatie kan er iets moois ontstaan!

Advertisement