Een kind knipt het haar van zijn zusje: de kapper maakt er een prachtig kapsel van - BekijkDezeVideo.nl
x
Een kind knipt het haar van zijn zusje:…
15 grappige foto's die bewijzen dat kinderen een echte vernietigende kracht kunnen zijn Een hond kwispelt liefdevol met zijn staart naar zijn baasje vlak voordat hij in de steek wordt gelaten: de video is hartverscheurend

Een kind knipt het haar van zijn zusje: de kapper maakt er een prachtig kapsel van

20 Augustus 2020 • Door Janine
42.470
Advertisement

Als er kleine kinderen in huis zijn, kunnen scherpe voorwerpen, wasmiddelen, brandbare stoffen of aanstekers gevaarlijk worden. Maar vaak nemen dergelijke huiselijke ongevallen gelukkig geen dramatische proporties aan.

Het komt voor dat zulke episodes aanleiding geven tot hilarische omstandigheden, tot kleine problemen die, zelfs als ze door de kleine ondeugden worden vergeten, voor hun ouders gedenkwaardig zullen blijven.

Breana Naylor woont in de Verenigde Staten, in de staat Ohio, en is de trotse moeder van twee prachtige kinderen: een 3-jarige jongen genaamd Colt en een 2-jarig meisje genaamd Kimber. Op een middag was ze in een andere kamer bezig met de gebruikelijke klusjes; de kinderen daarentegen waren in hun slaapkamer aan het spelen, althans dat dacht ze. Plots realiseerde ze zich dat het wel erg stil was, te stil! Ze ging erheen om het te controleren en vond ze verborgen in een kast achter haar kleren.

De oudste had een schaar in zijn hand en knipte het haar van de jongste! Deze laatste zat stil alsof ze het wist en het er absoluut mee eens was. Elke ouder zou tegen zo’n scène van angst zijn gaan gillen. Geschreeuw en verwijten zouden door het huis zijn geklonken, om het risico dat ze hadden gelopen.

Advertisement

Breana daarentegen, kijkend naar Kimbers “uitgedunde" hoofd en Colt's onschuldige gedrag, barstte gewoon in lachen uit. De reactie van haar man was anders en hij werd erg boos toen hij het hoorde. Als een goede moeder, die haar eerste instinct respecteerde, nam ze het met veel filosofie op.

Ze nam contact op met haar vriendin Jen, die kapster is, en vroeg of ze bij haar thuis kon komen voor een noodgeval. Een uur later stond de vrouw al aan de deur van huize Naylor. Na de eerste schok en een glimlach ging ze aan de slag om een ​​passend kapsel voor het kleine meisje te knippen.

Het resultaat was fantastisch! Kimber's kapsel zag er zo mooi uit dat het precies haar lieve maar ietwat wilde persoonlijkheid weerspiegelde. Breana plaatste de afbeeldingen op Facebook en ontving vele positieve reacties en shares. Ze wilde duidelijk maken dat de kwestie niet alleen eindigde met veel glimlachen en een "schoonheidssessie".

Ze nam de twee kinderen apart en legde kalm uit dat wat ze deden gevaarlijk was en niet meer mocht gebeuren. Gelukkig is alles goed gekomen: zelfs vanuit een negatieve situatie kan er iets moois ontstaan!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt