Een moeder laat haar zoontje een week lang haar kleding uitkiezen, met geweldige en extravagante resultaten - BekijkDezeVideo.nl
x
Een moeder laat haar zoontje een week…
Een meisje weigert het schoolproject te onderbreken en kweekt een gigantische kool van 14 kg Ze dacht dat ze niets kon doen tegen haar obesitas, maar ze slaagde erin om in 1 jaar tijd 55 kg af te vallen: vandaag is ze een nieuwe vrouw

Een moeder laat haar zoontje een week lang haar kleding uitkiezen, met geweldige en extravagante resultaten

10 Juli 2020 • Door Janine
2.364
Advertisement

De kinderen om ons heen observeren ons, ze kennen ons vaak beter dan we denken. Elk woord, elk gebaar wordt, wanneer ze de leeftijd hebben om het te begrijpen, potentieel assimileerbaar, voor hen zijn ze als lege doeken waarop ze de ervaringen van het leven kunnen tekenen.

Wie zei er dat een kind geen “goede smaak” kan laten zien in termen van kleding en esthetiek? Als het om kleding gaat, kiezen ouders wat ze de kleintjes laten dragen totdat ze oud genoeg zijn om zelf te beslissen. Wat als het tegendeel gebeurt? Waarschijnlijk vroeg Summer Bellessa, actrice en blogger, zich dit af toen ze haar leuke “experiment” begon, waarbij ze haar zoon Rockwell liet beslissen wat ze de hele week moest dragen.

via: ABC7 News

Hoewel het bijna altijd de volwassenen zijn die de kleintjes vertellen wat ze moeten doen, heeft Summer een week lang besloten om deze gewoonte om te keren, althans wat betreft kleding. Zo kon de jongen, slechts 3 jaar oud, ervaren wat het betekent om in de schoenen van een "ontluikende stylist" te staan. Voor een moeder zou een zoon tenslotte alles doen en samen besloten ze om dit hilarische avontuur aan te gaan.

De resultaten? We zouden ze kunnen samenvatten in "ups en downs". Hoewel de kleine Rockwell soms de protagonist was van uitstekende kledingkeuzes, waren zijn combinaties en de kleding of schoenen die hij uitkoos bij andere gelegenheden niet echt mooi…

Advertisement

Van een Mickey Mouse-shirt, mooi gecombineerd met een legging met stippen, is het de jongen ook gelukt om nogal fantasierijke combinaties te creëren, twee verschillende soorten schoenen, of drie verschillende kledingstukken die door mamma op een broek kunnen worden gedragen.

Elke keuze had echter de kracht om een ​​grote glimlach op het gezicht van Summer te toveren, die haar zoon op elk moment voor haar liet beslissen, heel nieuwsgierig om te zien wat voor kleding hij voor haar in petto had.

Het was echt nodig dat Summer zich even liet gaan, en de vrouw leerde dat we niet altijd grenzen moeten stellen: zo'n houding is zeker nuttig om beter te leven, zonder onszelf te serieus te nemen.

Advertisement

Wat vind jij? Zou je je kind ooit jouw kleding laten uitkiezen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt