Met deze rompertjes met getatoeëerde mouwen lijken je kinderen op echte rocksterren - BekijkDezeVideo.nl
x
Met deze rompertjes met getatoeëerde…
18 hilarische foto's die laten zien waarom we onze huisdieren nooit uit het oog mogen verliezen Sterke vrouwen laten geen deuren half open staan en als ze besluiten te vertrekken keren ze nooit meer terug

Met deze rompertjes met getatoeëerde mouwen lijken je kinderen op echte rocksterren

01 Oktober 2019 • Door Janine
2.712
Advertisement

Het hebben van een kind betekent niet dat je alleen de belangrijke en educatieve taken vervult, maar je hebt ook de mogelijkheid om plezier te hebben, met hem te spelen en op de een of andere manier zelf weer kind te worden... als volwassene.

Van alle dingen waarin een ouder zich kan uitleven met kleine kinderen, hoort ongetwijfeld kleding. Een beetje op basis van de smaak van het kind, en een beetje volgens de smaak van de ouders, kan een moeder of een vader het uiterlijk van de nakomelingen echt uniek en leuk maken, tenminste totdat de kinderen groter zijn en zelf kunnen kiezen wat ze willen en leuk vinden.

Het lijkt misschien een frivool aspect van ouders zijn, maar dat is het niet. Zeker, dankzij de steeds origineler wordende ideeën op het web, zijn er tegenwoordig bijna eindeloze mogelijkheden om de verbeelding de vrije loop te laten. Een voorbeeld hiervan zijn de zeer speciale rompertjes die we je hieronder laten zien: producten die, vooral voor ouders die wat meer "rock" zijn, de kinderen echt leuk zullen vinden.

via: Romper.com
foto: Weslio

Als je ze ziet zul je het met ons eens zijn. Deze rompertjes hebben mouwen met tatoeages erop gedrukt. Als ze ze aanhebben, zien de kinderen eruit als rockers of bikers, afhankelijk van de smaak van hun ouders.

foto: Weslio

De tatoeages op de mouwen van deze kleding zijn zo realistisch dat ze het kind een heel grappig uiterlijk geven. Tatoeages en kinderen lijken misschien niet samen te gaan, maar deze producten moeten worden genomen voor wat ze zijn, oftewel leuke accessoires die niet "schadelijk" voor de opvoeding zijn. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze heel goed kunnen worden gebruikt als kostuums voor Halloween of Carnaval.

Advertisement
foto: Weslio

Een eenvoudig maar ingenieus idee, dat veel succes heeft bij al die ouders die besloten hebben om hun kinderen er een beetje specialer uit te laten zien. Moeders en vaders die van rockmuziek en motorrijden houden, worden gewaarschuwd: dit zou de perfecte kleding kunnen zijn om je kinderen echt "stoer" op te voeden!

foto: Weslio
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt