Man en vrouw wonen in een drijvend huis die ze bijna 30 jaar geleden met hun eigen handen hebben gebouwd - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Man en vrouw wonen in een drijvend huis…
Een moeder installeert thuis een snackdispenser om te voorkomen dat haar kinderen altijd ongezonde snacks eten 15 katten die een dutje willen doen in de meest tedere en rare houdingen

Man en vrouw wonen in een drijvend huis die ze bijna 30 jaar geleden met hun eigen handen hebben gebouwd

Door Janine
4.564
Advertisement

Het droomhuis blijft voor veel mensen een niet gerealiseerd project. Meestal is het grootste obstakel het financiële gedeelte. Als het echter niet mogelijk is om iets te hebben dat er al is, is het alternatief om iets te creëren dat nog niet bestaat.

Een Canadees echtpaar materialiseerde letterlijk het object van hun verlangens en bouwde een huis met eigen handen. Als je ernaar kijkt, lijkt het op de set van de film Waterworld, met Kevin Kostner, maar het is pure realiteit.

via: CNN

Zijn naam is Wayne Adams, hij is kunstenaar en beeldhouwer, zij is Catherine King, danseres en homeopaat. Ongeveer 29 jaar geleden woonden de twee in een appartement in de wijk Tofino op Vancouver Island. Ze wilden een eigen huis, maar hadden niet de financiële middelen om het te kopen.

Ze begonnen gerecyclede materialen te verzamelen door een drijvend platform te bouwen dat een wooneenheid zou ondersteunen.

Advertisement

Beetje bij beetje werd het gebouw steeds groter, met uiteindelijk een dansvloer, een reservoir voor het afval en een kunstatelier.

Catherine en Wayne zijn praktisch zelfvoorzienend dankzij vier kassen waar ze hun voedsel verbouwen en de zee die hen voorziet van de vis die ze nodig hebben. Ze hebben ook zonnepanelen voor elektriciteit en een kleine kaarsenfabriek.

Hun plekje is eenvoudig maar er ontbreekt niets en is momenteel ongeveer £1 miljoen waard. Het echtpaar leeft gelukkig en vrij voor de Canadese kust en leidt een leven waar de meeste mensen alleen in romans over lezen. Hun verhaal is een demonstratie van wat er mogelijk is als je echt iets wilt.

Advertisement

Het geheim is om een ​​beetje moed en wat waanzin te hebben om je passie te volgen. Te veel mensen geven het op uit luiheid of angst. De uitdaging en het risico lijken misschien groot, maar ze zullen uiteindelijk nooit zo groot zijn als de beloning.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt