Ze wordt eindelijk moeder na 6 miskramen: een spectaculaire foto viert de gelukkige gebeurtenis - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze wordt eindelijk moeder na 6 miskramen:…
7 geldige redenen die ertoe kunnen leiden dat we de banden met iemand verbreken zonder spijt te hebben Een man bouwt een douchewagen voor daklozen: het idee om degenen die niets hebben hun waardigheid terug te geven

Ze wordt eindelijk moeder na 6 miskramen: een spectaculaire foto viert de gelukkige gebeurtenis

Door Janine
1.848
Advertisement

Voor veel ouders is het baren van een kind iets natuurlijks, spontaans en zonder bijzondere moeilijkheden. Aan de andere kant zijn er stellen wier wens om moeder en vader te worden, zeer moeilijke tests moeten doorstaan, en soms wordt dit helaas niet gerealiseerd. Een voorbeeld van hoe moeilijk en pijnlijk dit pad kan zijn, is het verhaal van een Amerikaanse vrouw die erin slaagde moeder te worden na 6 miskramen.

In 2016 kregen Kevin Mahoney en zijn vrouw al een zoon genaamd Corbin. De twee wilden de kleine zo graag een broertje of zusje geven. Helaas kreeg het paar na de eerste zwangerschap ernstige vruchtbaarheidsproblemen.

An incredible, breathtaking image of a woman pregnant with her rainbow baby by photographer From Labor to Love. Just wow!!!!! ❤️💛💚💙💜 #rainbowbaby #birthwithoutfear

Pubblicato da Birth Without Fear su Giovedì 29 settembre 2016

6 keer werd de vrouw zwanger en zes keer moest ze de schok doorstaan ​​van het verlies van haar baby. Voor beiden was het alsof ze door een lange, donkere tunnel van stilte en pijn reisden. Nadat het lot hen zoveel had ontnomen, gaf het hen eindelijk weer wat hoop. Ondanks alles heeft het leven zijn weg weer gevonden en is de vrouw van Kevin erin geslaagd de meest kritieke stadia van de zwangerschap te overwinnen.

Om het evenement te vieren en te vereeuwigen, nam de man contact op met de professionele fotografe JoAnn Marrero. De kunstenares maakte in samenwerking met haar collega Mary Maloney een fotoshoot die een fantasiefilm waardig is.

foto: Unsplash

Op de foto zie je de vrouw in het midden, mooi en stralend met haar mooie babybuik. Het landelijke landschap werd verrijkt met gekleurde rookbommen om het effect van een regenboog na te bootsen. De backstage was behoorlijk bewogen, met hoest veroorzaakt door de rook, kleding en haren gekleurd door de kleurstoffen, maar ook veel gelach. Ondanks alles was het, gezien het resultaat, het echt waard.

De twee fotografen plaatsten de foto op hun respectievelijke Facebook-pagina's: From Labour to Love en Pebbels Polka Dots Photography. Velen hebben de foto gedeeld en viral gemaakt. De kleuren van die regenboog symboliseren de ongeboren kinderen die nu zullen leven in de ogen en het hart van Corbin's kleine broertje.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt