Een vrouw profiteert van het dutje van haar zoontje om te gaan hardlopen, waardoor hij alleen thuis blijft - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw profiteert van het dutje van…
Een tiener blijft zich misdragen op school: zijn vader gaat de klas in en gaat voor straf naast hem zitten De toewijding van een dochter aan haar vader met het syndroom van Down, die haar in 50 jaar nooit zijn liefde heeft laten missen

Een vrouw profiteert van het dutje van haar zoontje om te gaan hardlopen, waardoor hij alleen thuis blijft

Door Janine
21.295
Advertisement

Als je ouder wordt, verlies je veel van je onafhankelijkheid. Je kunt niet uitgaan wanneer je wilt, je altijd aan je favoriete hobby's wijden en je moet wat offers brengen. In ruil daarvoor ontvang je echter zoveel dat alle offers makkelijker worden om mee om te gaan.

Er zijn echter momenten van vermoeidheid waarin men het oude leven weer zou willen, en het verlangen om wat tijd aan zichzelf te besteden. Dit zijn menselijke gevoelens, maar het belangrijkste is om een ​​middenweg te vinden. In dit verband publiceerde een Amerikaanse man een gebeurtenis op internet die in zijn gezin was voorgevallen. Terwijl het zoontje zijn dutje deed, maakte zijn vrouw van de gelegenheid gebruik om te gaan hardlopen, waardoor ze hem alleen thuis liet.

Je leest het goed: de man ontdekte de situatie toen hij terugkeerde van zijn werk en zijn vrouw niet thuis vond. De vrouw kwam even later terug in een trainingspak en sportschoenen. Toen ontstond een felle ruzie, waarbij hij haar ervan beschuldigde roekeloos te zijn omdat ze hun kind zonder toezicht had achtergelaten.

De vrouw verdedigde zichzelf door te zeggen dat ze steeds in de buurt was gebleven en niet langer dan 10 minuten weg was geweest. Ze wees er ook op dat er weinig verschil was tussen wat ze had gedaan en in de tuin de was op zou hangen, wat nog langer zou duren. De man, boos, wilde er niets over horen en bleef zijn partner "onverantwoordelijk" noemen. Vaak neemt hij het van haar over en spoort hij haar aan om met vriendinnen uit te gaan, en bovendien hebben ze - zoals hij op Reddit vertelde - zowel een loopband als een wandelwagen waar je mee kunt hardlopen.

Vervolgens beschreef hij het verhaal op sociale netwerken en stelde hij zichzelf bloot aan opmerkingen van alle gebruikers. Velen hebben het incident afgezwakt en kozen voor zijn vrouw. Anderen waren het met hem eens en zeiden dat ze het in zijn plaats niet langer zouden kunnen vertrouwen om het kind bij de moeder achter te laten. Uiteindelijk gaf ze haar fout toe, verontschuldigde zich en zei dat het een op zichzelf staand geval was dat nooit zal worden herhaald.

Het paar legde het bij en praat niet meer over het gebeurde. In dit geval heeft het geen zin om over schuld te spreken, maar eerder over verantwoordelijkheid. Het is vaak moeilijk om jezelf altijd op de tweede plaats te moeten zetten, maar je moet elkaar tegemoet weten te komen. Je eigen welzijn is ook essentieel voor het behouden van een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Wat vind jij? Heeft de man gelijk als hij zijn vrouw onverantwoordelijk noemt voor wat ze heeft gedaan?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt