Een vrouw heeft de 4 dochters van haar beste vriendin die aan kanker stierf geadopteerd: een aangrijpend verhaal over genegenheid en loyaliteit - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw heeft de 4 dochters van haar…
Een stel krijgt een relatie op de universiteit: haar moeder vertelt haar dat ze twintig jaar eerder al Ze werkt als

Een vrouw heeft de 4 dochters van haar beste vriendin die aan kanker stierf geadopteerd: een aangrijpend verhaal over genegenheid en loyaliteit

Door Janine
2.207
Advertisement

Een zeer populair aforisme, waarvan het auteurschap verloren is gegaan onder anonieme auteurs, memes en tv-series, luidt "vrienden zijn de familie die we kiezen". Het klinkt misschien als een cliché, maar voor sommige mensen is het de pure realiteit.

Als je het geluk hebt iemand te ontmoeten die zo speciaal is, buiten je partner, dan betekent dit dat je een van de grootste geschenken hebt gekregen die mogelijk zijn. Dit verhaal gaat over banden, veerkracht, beloften en de kracht van het leven.

foto: Rico Ruffino

Laura Ruffino en Liz Diamond zijn al sinds hun jeugd beste vriendinnen. Hetzelfde maar tegelijkertijd verschillend, ze waren het ene ontbrekende deel van het andere. Op de middelbare school ging Liz weg van Buffalo om naar Californië te verhuizen, maar de twee bleven contact houden. Hier beviel ze van haar eerste drie dochters en keerde terug naar haar geboorteplaats toen ze zwanger was van haar laatste dochter. Laura kreeg twee kinderen, dus haar Grace groeide praktisch op met Tara Diamond.

In 2014 ontdekte Liz dat ze een hersentumor in het eindstadium had. Ze werd in het ziekenhuis opgenomen, maar in de vroege stadia van haar ziekte wilde ze niets weten over haar werkelijke toestand. Het hebben van een negatieve diagnose zou haar hebben verhinderd te vechten en helder te zijn.

foto: Daily Mail

Maar naarmate de dagen verstreken, verslechterde haar gezondheid. Omdat de tijd drong, vroeg Liz haar vriendin om voor haar kinderen te zorgen als ze er niet meer zou zijn. Tussen de tranen door accepteerde Laura het zonder een seconde na te denken. Eigenlijk was het een idee dat ze al in zichzelf voelde groeien, alsof ze gewoon wachtte tot Liz het haar zou vragen. Rico, haar man, dacht dat het nakomen van die belofte het enige juiste was om te doen.

Het is een lange en moeilijke reis geweest. De dochters van Liz, Samona, Tara, Ella en Lilyan wisten tot het einde niet hoe ernstig de situatie was. Al die tijd probeerde Laura de mogelijkheid te introduceren om onder hetzelfde dak te wonen, om de meisjes aan het idee te laten wennen.

Advertisement
foto: Rico Ruffino

Liz is op 4 april 2017 overleden. Het is een zware periode geweest. Zoveel uitdagingen om het hoofd te bieden en veranderingen om je aan aan te passen. De meisjes moesten accepteren dat hun moeder er niet meer was. Laura en Rico gingen van het hebben van twee dochters naar het onderhouden van zes. Uiteindelijk was het moeilijk voor Laura's biologische dochters, Isabella en Grace, om te beseffen dat hun ouders nu tijd en liefde hadden moeten delen met anderen. Het heeft lang geduurd, maar uiteindelijk viel alles op zijn plek.

Nu heeft Laura 6 geweldige meiden die zichzelf als elkaars zus beschouwen. Ook al kan Liz fysiek niet bij hen zijn, haar geest blijft altijd dicht bij hen. Een deel van haar leeft voort, ook in herinneringen en in de kracht van een vriendschap die groter was dan welke pijn ook.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt